۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
07:02
کد خبر : 9052342
۱۱:۲۴

۱۳۹۷/۰۶/۱۰

اردوی جهادی دانشگاه پیام نور زرند در کوهبنان

  محمد حسین سلطانی، مسئول گروه جهادی دانشجویی منتظران حضرت ولیعصر (عج) با اشاره به حضور ۳ دوره حضور گروه جهادی دانشجویان پیام نور زرند در مناطق زلزله زده کوهبنان گفت: گروه جهادی ما تا کنون ۳ مرحله اعزام در منطقه زلزله زده کوهبنان داشته است و بیشترین  فعالیت ما در حوزه فرهنگی و عمرانی بوده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان ،   محمد حسین سلطانی، مسئول گروه جهادی دانشجویی منتظران حضرت ولیعصر (عج) با اشاره به حضور ۳ دوره حضور گروه جهادی دانشجویان پیام نور زرند در مناطق زلزله زده کوهبنان گفت: گروه جهادی ما تا کنون ۳ مرحله اعزام در منطقه زلزله زده کوهبنان داشته است و بیشترین  فعالیت ما در حوزه فرهنگی و عمرانی بوده است.

 

سلطانی با بیان اینکه عمده فعالیت این گروه در حوزه عمرانی و ساخت خانه برای مردم مناظق زلزله زده بوده است، گفت: با توجه به مشکلات مردم زلزله زده بیشترین نیاز آن‌ها داشتن مسکن است؛ به همین دلیل عمده فعالیت ما در کمک به ساخت مسکن بوده است و در کنار آن نیز فعالیت‌های فرهنگی از جمله برگزاری کلاس‌های مختلف آموزشی و قرآن در کوهبنان داشته‌ایم.
 
 
 
مسئول گروه جهادی دانشجویی منتظران حضرت ولیعصر(عج) به حضور دانشجویان این گروه جهادی در ایام عید و تعطیلات تابستان در مناطق زلزله زده اشاره کرد و گفت: ساخت دیوار، کف، جابه جایی مصالح عمده فعالیت دانشجویان این گروه جهادی بوده است.
 
 
سلطانی از برنامه آتی این گروه جهادی در هفته آینده خبر داد و گفت: از هفته آینده تا اوایل ماه محرم نیز برای انجام فعالیت‌های عمرانی عازم کوهبنان هستیم و علاوه بر آن طرح شناسایی مردم محروم و کمک به آن‌ها را هم در برنامه داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید