۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
23:32
کد خبر : 9053606
۱۱:۴۵

۱۳۹۷/۰۶/۱۳
فرمانده سپاه شهدای اذربایجان غربی:

۷۰۰طرح‌ محرومیت‌زدایی در روستاهای ‌آذربایجان غربی اجرا می‌شود

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: اجرای 700 طرح محرومیت زدایی سپاه در 362 روستای استان با هدف عمران، آبادانی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی در مناطق محروم ، روستایی و دور افتاده توسط سپاه شهدا صورت می گیرد.

 

حبیب شهسواری امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی در ارومیه اظهار کرد: امسال از محل اعتبارات قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه شهدای استان در۷ دهستان با بیش از ۳۰۰روستا طرح های مختلفی در زمینه های آب رسانی، خدمات برای محرومین، جاده سازی، احداث پل، احداث خانه برای ایتام و محرومین، حوزه های تعلیم و تربیت و بهداشت و درمان اجرا می کند که برای اجرای این طرحها ۷۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه می کند.

وی با اشاره به اجرای پروژه ها توسط گروه های جهادی در مناطق محروم خاطرنشان کرد: احداث مسجد، مدرسه، حوزه علمیه، مسکن، خانه عالم، خانه بهداشت و سرویس بهداشتی اجرای طرح‌های آبرسانی، راهسازی و پل سازی از جمله عناوین این پروژه ها بوده که توسط ۷۰۰ گروه جهادی با ۱۵ هزار عضو در مناطق محروم و کم برخوردار استان اجرا می‌شود.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی تصریح کرد: در سال ۹۶ نیز شاهد اتمام ۶۱۲ پروژه عمرانی و نیز ۲۰ هزار مورد پروژه غیرعمرانی بودیم که این اقدامات با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان و با مشارکت ۶۵۰ گروه جهادی با ۱۴ هزار عضو در استان اجرا شد.

شهسواری با اعلام اینکه براساس تفاهم‌نامه منعقد شده با کمیته امداد استان در سال جاری یک هزار واحد مسکونی برای محرومین در مناطق صعب‌العبور استان ساخته می‌شود گفت: در بحث پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی در سال جاری ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات  به متقاضیان پرداخت می‌شود که این رقم در سال گذشته ۷ میلیارد تومان بود.

وی خاطرنشان کرد: سپاه شهدای استان همه ساله با تخصیص اعتبارات لازم برنامه های مختلفی را در جهت عمران و آبادانی روستاها و مناطق محروم را انجام می دهد که این برنامه ها راهمه ساله نسبت به سالهای گذشته با جدیت بیشتر ادامه می دهد.

به گزارش  خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، ازسال ۹۳ تا پایان سال ۹۶، بیش از ۴ هزار پروژه محرومیت زدایی در مناطق محروم و روستاهای آذربایجان غربی انجام گرفته که برای اجرای این طرح ها اعتباری بالغ بر۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید