فرهنگ ایثار و شهادت راز بیمه شدن کشور در برابر دشمنان/ شهید «قدوسی» یکی از مفاخر نهاوند است
به گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، حجت الاسلام عباسعلی مغیثی نیا در یادواره شهیدان گرانقدر ترور 14 شهریور سال 1360 در مسجد علمیه شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باعث بقای اسلام و نظام اسلامی است، اظهار داشت: این فرهنگ برگرفته از فرهنگ عاشورا بوده که ما باید به آن توجه ویژهای داشته باشیم.
وی با بیان اینکه توجه به فرهنگ ایثار و شهادت راز بیمه شدن کشور در برابر دشمنان است، افزود: جامعه امروز نیازمند گسترش فرهنگ ایثار و شهادت است که در این زمینه همه دست اندرکاران نظام وظیفه مهمی را در این خصوص بر عهده دارند.
امام جمعه نهاوند در ادامه با اشاره به شخصیت برجسته شهید «آیت الله علی قدوسی» گفت: شهید «قدوسی» در 12 مرداد سال ۱۳۰۶ در شهر نهاوند و در خانوادهای روحانی متولد شده، پدرش یکی از روحانیون برجسته، صاحب علم و اجتهاد و تقوا بود و زیر نظر پدری عالم و باتقوا و مادری متدین و پرهیزگار بزرگ شد .
وی اظهار داشت: شهید «آیتالله علی قدوسی» یکی از مفاخر شهرستان نهاوند است که در آن زمان با توجه به حساسیتهای موجود ایشان بهعنوان دادستان کل کشور انتخاب شدند.
مغیثینیا تصریح کرد: از اصلیترین فعالیتهای این شهید بزرگوار پس از انتصاب به سمت دادستانی کل کشور، مبارزه با گروهکهای مسلح منافقین و ضدانقلاب بود .
وی بیان داشت: او به همراه افرادی چون شهید آیتالله دکتر «بهشتی» و شهید «لاجوردی» توانست اقدامات موثری در سرکوبی جریانات ایجاد شده از سوی منافقین و ضدانقلاب انجام دهد و از جمله اقدامات ایشان در سرکوبی منافقین و ضدانقلاب انتشار اطلاعیهای در 19فروردین1360 بود.
امام جمعه نهاوند خصوصیات اخلاقی و رفتاری این شهید بزرگوار را برشمرد و گفت: تقوای استوار و تعهد خلل ناپذیر چیزی بود که هرکس شهید «قدوسی» را به این اوصاف می شناخت و چه دقتها و مراقبتهایی که در این امر داشت.
وی با بیان اینکه شهید «قدوسی» در انتخاب همکارانش نیز معیار تقوا را در نظر می گرفت، افزود: اخلاص و تعهدپذیری دیگر خصوصیت بازر این شهید گرانقدر بود که اهمیت ویژهای برای آن قائل بودند .
مغیثی نیا با اشاره به اینکه شهید «آیت الله قدوسی» از موسسین و مدیران مدرسه حقانی و مکتب توحید واز روحانیون شیعه و از مبارزان علیه حکومت پهلوی بود، گفت: وی از مؤسسین و مدیران مدرسه علمیه حقانی و مکتب توحید بود؛ شاگردان و تربیت شدگان مدرسه تحت مدیریت او سمتها و مسئولیتهای مهمی را بعد از انقلاب به عهده گرفتند.
وی اضافه کرد: «آیتالله قدوسی» بعد از انقلاب اسلامی، دادستان انقلاب شد و در نهایت در جریان بمبگذاری دادستانی در ۱۴ شهریور ۱۳۶۰ به شهادت رسید.
امام جمعه نهاوند تصریح کرد: شهید «آیت الله علی قدوسی» از مفاخر شهرستان نهاوند هستند که دشمنان و منافقین کوردل چشم دیدن این شهید را نداشتند و در بمب گذاری 14 شهریور سال 1360 این بزرگوار را به شهادت رساندند
.انتهای پیام/