۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
04:23
کد خبر : 9054406
۰۰:۰۲

۱۳۹۷/۰۶/۱۵
در آینده نزدیک؛

کتابخانه دیگری در باقر شهر راه اندازی می شود

خبرگزاری بسیج: علیرضا ناصری پور شهردار باقر شهر گفت: شهرداری باقر شهر با کمک نهاد کتابخانه ها ، کتابخانه دیگری را در آینده نزدیک در این بخش راه اندازی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ علی اکبر قربانی رئیس اداره کتابخانه های شهرستان ری هم اظهار داشت: شهرستان ری در حال حاضر ۱۶ کتابخانه زیر نظر نهاد کتابخانه های عمومی دارد و با افتتاح «کتابخانه عطر گل محمدی» باقرشهر این تعداد به ۱۷ باب خواهد رسید که از این تعداد ۶ کتابخانه روستایی و ۱۱ کتابخانه شهری در شهرستان ری خواهیم داشت.

 وی با بیان اینکه فضای این کتابخانه ۶۳۵ متر مربع است و نهاد کتابخانه های عمومی کشور از شهرداری حق انتفاع ۱۵ سال آن را اخذ کرده و از یکی دوماه اخیر بحث آماده سازی آن را مهیا کرده است افزود: در حال حاضر این کتابخانه با حدود ۱۰ هزار جلد کتاب شروع به کار کرده و انتظار داریم با توجه به جمعیت کتابخوان این شهرستان شاهد مراجعه کنندگان زیادی باشیم.

 رئیس اداره کتابخانه های شهرستان ری اضافه کرد: تلاش خواهیم کرد زمین دیگری را در باقرشهر برای ساخت کتابخانه با همکاری شهرداری و نهاد کتابخانه ها و اداره کل کتابخانه شروع کنیم تا درآینده نزدیک شاهد دو کتابخانه در باقر شهر باشیم.

قربانی تصریح کرد: ساختمان این کتابخانه توسط شهرداری باقر شهر در سال ۹۵ و با هزینه ای حدود یک میلیارد تومان ساخته شد و نهاد کتابخانه ها و اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران هم با هزینه حدود ۸۰ میلیون تومان برای برخی تعمیرات و اختصاص فضاهای دیگر و همچنین مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان برای تجهیز این کتابخانه هزینه کرده است.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید