۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:30
کد خبر : 9054574
۰۸:۱۵

۱۳۹۷/۰۶/۲۰
نماینده مردم ورامین در گفتگو با «بسیج»:

 بسیج در کنار دولت می تواند تقویت تولیدات داخلی را در نظر بگیرد

سید حسین نقوی حسینی گفت: بسیج در کنار دولت می تواند تقویت تولیدات داخلی را در نظر بگیرد این در حالی است که ایجاد شبکه های ملی برای تبلیغات کالاهای داخلی امری مهم است که باید به طور جدی پیگیری شود.

 سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: تولیدات خارجی با استفاده از کانال ها و رسانه هایی که در اختیار دارند درصدد هستند تا بازار مشتری را از آ ن خود کنند.

وی با بیان اینکه نظام سلطه درصدد است که بتواند برنامه های تبلیغاتی کالاهای خارجی را هرچه بیشتر رونق دهد این در حالی است که و ظیفه انقلابی و شرعی و ملی تک تک افراد است که تولیدکنندگان داخلی راحمایت کنند.

نماینده مردم ورامین در خاتمه افزود: بسیج در کنار دولت می تواند تقویت تولیدات داخلی را در نظر بگیرد این در حالی است که ایجاد شبکه های ملی برای تبلیغات کالاهای داخلی امری مهم است که باید به طور جدی پیگیری شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید