۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
01:37
کد خبر : 9057746
۱۲:۵۲

۱۳۹۷/۰۶/۲۴
معاون اقتصادی استاندار قزوین:

تجدیدنظر در اعتباردستگاه‌هایی که در ایجاد اشتغال کوتاهی کنند

معاون اقتصادی استاندار قزوین تأکید کرد: کوتاهی از هیچ دستگاهی در این رابطه پذیرفته نیست چراکه شرایط و بستر و سازو کارهای لازم برای ایجاد اشتغال مهیاست لذا در صورت کوتاهی هر دستگاهی در اعتبارات آن‌ها تجدیدنظر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، بیست‌ویکمین جلسه کارگروه اشتغال استان قزوین با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان فرمانداری‌ها و بانک‌ها به ریاست معاون اقتصادی استانداری قزوین برگزار شد.
منوچهر حبیبی در این کارگروه با تأکید بر اینکه موضوع اشتغال جزو اولویت‌ها و برنامه‌های اساسی کشور و استان است، اظهار کرد: همه مکلف‌اند در این خصوص از ظرفیت‌ها و توان خود برای ایجاد اشتغال و افزایش ظرفیت‌های تولید در استان استفاده کنند.
وی افزود: کوتاهی از هیچ دستگاهی در این رابطه پذیرفته نیست چراکه شرایط و بستر و سازو کارهای لازم برای ایجاد اشتغال مهیاست لذا در صورت کوتاهی هر دستگاهی در اعتبارات آن‌ها تجدیدنظر خواهد شد.
معاون اقتصادی استاندار تصریح کرد: روند فعالیت دستگاه‌های مختلف در موضوع اشتغال ارزیابی خواهد شد تا در صورت لزوم با مشاهده هرگونه کوتاهی و پیگیری‌های ضعیف نسبت به میزان اعتبارات دریافتی آن‌ها تجدیدنظر صورت بگیرد.
این مسئول تصریح کرد: دولت با قرار دادن تسهیلات با نرخ پایین، سازوکار ایجاد اشتغال را در سطح کشور فراهم کرده است لذا می‌توان برای رونق تولید و ایجاد اشتغال با قرار دادن دقت نظر، وقت کافی و تلاش بیشتر از این بستر بهره‌برداری بیشتری کرد.
وی با بیان اینکه مرکز ثقل در همه طرح‌های مربوط به مبحث اشتغال، نظارت است، گفت: مسئولان مربوطه نسبت به نظارت مستمر و مجدانه در خصوص طرح‌های ارائه شده تلاش کنند تا هر کدام از تسهیلات در جای خود هزینه شود تا تعهدات داده شده مبنی بر ایجاد فرصت‌های اشتغال و رونق تولید به نتیجه برسد.
حبیبی عنوان کرد: دولت 8 ردیف تسهیلات اشتغال‌زا را در بخش‌های مختلف قرار داده است که در مجموع 576 میلیارد تومان برای استان قزوین اعتبارات ابلاغی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: تاکنون 308 میلیارد تومان برای استان تخصیص یافته و 131 میلیارد تومان هم پرداخت شده است لذا باید تلاش کنیم تا از این فرصت، نهایت استفاده را کرده و حداقل مبلغ تخصیص یافته در استان را جذب کنیم.
معاون اقتصادی استاندار درخصوص کارگروه‌های شهرستانی با تأکید بر اینکه معاونین فرمانداران به صورت هفتگی از طرح‌ها گزارش‌گیری کنند، اعلام کرد: دستگاه‌های اجرایی باید در کارگروه‌های شهرستانی حضور پررنگ‌تری داشته باشند چراکه برخی از گزارش‌ها نشان می‌دهد تعدادی از دستگاه‌ها نسبت به این امر کوتاهی می‌کنند.
حبیبی در پایان خاطرنشان کرد: شهرستان آوج به عنوان یکی از شهرستان‌های کمتر توسعه یافته استان در کشور معرفی شده است از این رو مدیران دستگاه‌های اجرایی و سیستم بانکی نسبت به طرح‌هایی که از این شهر معرفی می‌شود اهتمام و توجه بیشتری داشته باشند تا بتوان بدین واسطه کمکی به بهبود هرچه بهتر شرایط در این شهرستان داشت.
1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید