۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:45
کد خبر : 9058174
۱۲:۰۴

۱۳۹۷/۰۶/۲۵
تامل عاشورایی:

برای فتح مکه لشکری از کربلا می آید!!

روزگاری خواهد آمد که منجی فریاد می زند و تکیه بر مسجدالحرام داده و در خانه کعبه خود را قائم آل محمد می خواند.

خبرگزاری بسیج قزوین: روزگاری خواهد آمد که منجی فریاد می زند و تکیه بر مسجدالحرام داده و در خانه کعبه خود را قائم آل محمد می خواند.
آغاز مبارزه است. مردانی به تعداد ستارگان به استقبالش آمده یا اینکه طرفداران حق همیشه اندک بودند؟
امام حسین ع از مکه به کربلا آمد و در این سرزمین جان خویش را فدای اصلاح امت رسول الله نمود!
چرا سر مبارکش بر روی نیزه به دمشق رفت و در کنار سریحیی نبی آرام گرفت؟
کسی چه می داند! اما پیاده روی اربعین را دیده اید؟ جمعیت ۳۰میلیون نفر،هر سال اضافه می شوند و عاشقان ابا عبدالله به راه حق مستحکم تر قدم بر می دارند.
امام حسین ع در کربلا پایه های محشر را گذاشت جایی که فوج فوج مردم خسته از ظلم به سویش می شتابند تا در کنار فرزند فاطمه آغازگر فتح مکه باشند.
لشکری از مستصعفین که نجعلهم الائمه و نجعلهم الوارثین در زمین خواهند بود.۳۱۳مرد او را همراهی می کنند، نه آنها که در مساجد منتظر نشسته اند تا موعود بیاید. بلکه هرکدام از آن ۳۱۳نفر توانایی اداره دنیا را دارند.
خدا در قرآن اشاره کوچکی به امت واحده کرده است که اگر چنین بودید خانه های شما را از خشت طلا و نردبانهایتان را از نقره می ساختم اما شما انسانها طغیان می کنید.
به راستی امت واحده با حضرت ولیعصر عج چه داستان غم انگیزی دارد تا به آن برسیم!
اگر ولیعصر عج بیاید همه در زیر لوای اسلام امت واحده می شویم و بهترین زندگی و رفاه با همدلی را تجربه خواهیم کرد.
اربعین محل تجمع لشکریان خداست و برای فتح مکه به فرمان امام عصر حرکت خواهند کرد.
اما چرا سر امام در دمشق و تن مبارکش در کربلا دفن شده است؟
در حقیقت برای فتح مکه ابتدا باید دمشق را آرام کرد و سپس سر یحیی نبی را با فتح بین المقدس به تن مبارکش رساند.
آن گاه بیت المقدس فتح شود،لشکریان اربعین با سودای مکه فریاد لشکر صاحب الزمان سرمی دهند. امام حسین از مکه به کربلا آمد تا نشان دهد که برای فتح مکه باید لشکریان حضرت قائم در کربلا سازماندهی شوند و این عملیات دو سر دیگر دارد یکی دمشق و دیگری اورشلیم بیت المقدس است، ما دروازه های کربلا و دمشق را گشوده ایم و حالا منتظرفتح مکه و بیت المقدس خواهیم بود.
1002/ت30/ب

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید