۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
11:15
کد خبر : 9059041
۱۰:۵۶

۱۳۹۷/۰۶/۲۷
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع):

امام شناسی شرط استقامت در دین/بصیرت لازمه حرکت با ولایت

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) در یادواره شهدای شهرک امام (ره) شاهرود گفت: باید بسیار مراقب باشیم و امام خود را بشناسیم و در دین خود ثابت قدم بمانیم و بصیرت خود را روز به روز افزایش دهیم و تحت ولایت، ولی باشیم تا مصون بمانیم.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، حجت الاسلام دکتر حسین سوزنچی در یادواره شهدای شهرک امام (ره) شاهرود در مسجد المهدی با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و اصحاب با وفایش با اشاره به قیام حسینی که بر مبنای امر به معروف و نهی از منکر بود افزود: انقلاب اسلامی ایران نیز برگرفته از قیام سالار شهیدان برای احیا امر به معروف و نهی از منکر و تحقق حکومت دینی و بنا نهادن احکام اسلام شکل گرفت.
وی خاطر نشان کرد: در راه هدف مقدس تحقق حکومت دینی بسیاری جان خود را فدا نمودند و این فداکاری‌ها سبب شد تا این انقلاب بنیان نهاده شود و ادامه یابد و همه این‌ها مدیون قیام عاشورای حسینی و نشان دادن مکتبی مترقی بود که هر کجا دین در خطر است باید فدا شد و نترسید.
استاد حوزه و دانشگاه تهران با بیان اینکه شهدا طبق آیه قرآن زنده هستند و نزد خدا روزی می‌خورند تصریح کرد: این حیات آن‌ها اثرگذار در دنیاست و ما می‌بینیم که وقتی شهدا پیکر مطهرشان وارد شهر‌ها و روستا‌های ما می‌شود محیط را دگرگون می‌کند و این همان اثرگذاری است که شهدا دارند.
وی با بیان اینکه خاطرات فراوانی در باب عنایت شهدا به خانواده هایشان و دیگران نقل شده است افزود: این‌ها همه گواه این است که شهدا زنده اند و نظاره گر کار‌ها و رفتار ما هستند و وای به حال ما اگر از مسیر شهدا جدا شویم و جبهه حق را گم کنیم و بی بصیرت شویم.
سوزنچی با بیان اینکه امام حسین (ع) را مسلمانان جاهل و بی بصیرت به شهادت رساندند نه کفار و ادیان دیگر گفت: این یعنی اینکه باید بسیار مراقب باشیم و امام خود را بشناسیم و در دین خود ثابت قدم بمانیم و بصیرت خود را روز به روز افزایش دهیم و تحت ولایت، ولی باشیم تا مصون بمانیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) با تاکید بر حرکت در مسیر شهدا عنوان کرد: مسیر شهدا همان مسیر اباعبدالله الحسین (ع) است و باید ما هم در مسیر شهدا قدم برداریم تا مانند شهدا عاقبت بخیر شویم.
در این مراسم ذاکرین اهل بیت به مدیحه سرایی پرداختند و در حاشیه این یادواره نمایشگاهی از شهدای کربلا و دفاع مقدس برپا بود و غرفه‌هایی نیز با هدف ارائه توانمندی‌های اقتصاد مقاومتی و محصولات خانگی بسیجیان برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید