۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
07:49
کد خبر : 9062165
۲۳:۴۲

۱۳۹۷/۰۷/۰۴
به مناسبت هفته دفاع مقدس

افتتاح پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی شهرستان چگنی

پایگاه‌های مقاومت با حضور فرمانده سپاه چگنی، امام‌جمعه و فرماندار، بخشدار ویسیان و جمعی از مسئولان منطقه بخش ویسیان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، پایگاه‌های مقاومت با حضور فرمانده سپاه چگنی، امام‌جمعه و فرماندار، بخشدار ویسیان و جمعی از مسئولان منطقه بخش ویسیان افتتاح شد، در این مراسم فرمانده سپاه چگنی طی سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از خانواده اهداکننده زمین پایگاه و مردم روستا به خاطر پیگیری برای تأسیس پایگاه بسیج در روستا حاتموند، تأسیس این پایگاه را بسیار مهم و ارزنده دانست و افزود: شروع فعالیت این پایگاه‌ها استمرار تقویت روحیه همدلی و مسئولیت‌پذیری و گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی در روستا است. فرمانده سپاه چگنی در خصوص توانائی‌های بسیج گفت: هر جا که مدیریت نیاز به انجام فعالیت‌های خارق‌العاده داشته، قطعاً بسیج حضورداشته است

وی گفت: نیروهای انسانی متعهد بزرگ‌ترین سرمایه بسیج است و بسیجیان روستا باید با عضویت در پایگاه شرایط مناسبی را برای رونق و انجام کارهای فرهنگی در روستا فراهم نمایند.

در پایان مراسم، پایگاه‌های بسیج روستای حاتموند توسط امام‌جمعه و فرماندار و خواهر یک شهید از اعضای خانواده‌های شهدا افتتاح گردید.

 سروان پاسدار محمد خورشید وند امروز در حاشیه افتتاحیه پروژه‌های بسیج سازندگی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های بسیج سازندگی در راستای برنامه‌های احداث پروژه‌های عمرانی ساخت پایگاه‌های مقاومت بسیج دانست.

مسئول بسیج سازندگی شهرستان چگنی گفت: ساخت و تکمیل این پایگاه‌ها در آخر سال ۹۶ و شش‌ماهه اول سال ۹۷ انجام‌شده است.

وی افزود: متراژ این پایگاه‌ها هرکدام پنجاه مترمربع است و با همکاری گروهای جهاد ساخته و تکمیل‌شده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید