۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
01:47
کد خبر : 9063381
۱۵:۰۸

۱۳۹۷/۰۷/۰۷
فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی خبر داد

جاساز ۱۰۰ کیلو تریاک در تریلی

فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی از دستگیری یک سوداگر مرگ و کشف ۱۰۰ کیلوگرم تریاک خبر داد.
 

به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار قادر کریمی  گفت: ماموران انتظامی شهرستان بجستان در عملیاتی مشترک با تیم‌های مرکز عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی به سرنخ‌هایی از قاچاق محموله مواد افیونی به وسیله یک دستگاه خودروی تریلر از استان‌های جنوبی کشور به مشهد دست یافتند.

فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی افزود: بررسی‌های اطلاعاتی پلیس در این رابطه نشان می‌داد قاچاقچیان قصد دارند این محوله را به خراسان رضوی و مشهد انتقال داده و سپس به استان‌های شمالی کشور قاچاق کنند.

سردار کریمی گفت: پلیس با تکمیل تحقیقات این پرونده و پس از ردزنی‌های دقیق و گسترده، خودروی تریلر حامل مواد افیونی را شناسایی و به طور پوششی تحت نظر قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: با ورود این خودروی سنگین به استان خراسان رضوی، ماموران انتظامی وارد عمل شده و پس از توقیف خودروی مذکور، در بازرسی از آن ۱۰۰ کیلوگرم تریاک که به طرز ماهرانه‌ای در بدنه تریلر جاسازی شده بود را کشف کردند.

سردار کریمی گفت: راننده تریلر دستگیر و تحقیقات در این باره با دستورات مقام قضائی ادامه دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید