۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:10
کد خبر : 9063886
۱۷:۰۶

۱۳۹۷/۰۷/۰۸
مربی عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه ابوذر مشهد:

بسیجیان سپر دفاعی نظام اسلامی در جنگ فرهنگی و اقتصادی هستند

مربی عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه ابوذر مشهد بیان داشت: بسیجیان سپر دفاعی نظام اسلامی در جنگ فرهنگی و اقتصادی هستند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ مصطفوی در جمع خواهران بسیجی در پایگاه بسیج زهرای مرضیه (س) سپاه ناحیه ابوذر مشهد ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: انقلاب ما برگرفته از نهضت حسینی و قیام عاشورا است و ما بعنوان مدافعان این نظام در برابر افرادی که قصد به انحراف کشاندن دین و انقلاب را دارند و هم چنین کسانی که سعی بر حاکم کردن تفکرات غربی را دارند باید ایستادگی کنیم.

وی افزود: همانطور که امام حسین (ع) برای فریضه امر به معروف و نهی از منکر قیام کردند و به شهادت رسیدند ما هم باید در این عرصه حرکت کنیم و به گریه و عزاداری صرفا تکیه نکنیم.

مصطفوی تصریح کرد: مردم، مسئولین و سیاستمداران ما باید به آرمان‌ها و اهداف والای این انقلاب اسلامی تکیه داشته و چشم امید به یاری بیگانگان و دشمنان نداشته باشند.

وی در رابطه با علل واقعه سهمگین عاشورا ابراز داشت: اولین عامل تحریف که دشمن بود و دشمن سعی می‌کرد که با منحرف کردن مردم زمانه خود آن‌ها را از خط اصلی غافل کند و برگرداند که مصداق این عامل در شرایط فعلی همین بحث فضا‌های مجازی و رسانه‌ها است که ذهن مردم را به سمت تفکرات غربی سوق داده و از فرهنگ و نهضت حسینی منحرف و غافل می‌کند.

وی دومین عامل را تطمیع عنوان کرد و گفت: امروز ما این خوی اشرافی‌گری و میل به سمت دنیاگرایی را در بعضی مسئولین خود می‌بینم که وجود دارد و سومین عامل هم  تهدید بود.

این مربی عقیدتی تاکید کرد:  اثر گذار‌ترین سطح حمایت و همکاری با دولت نشست همفکری سه قوه است.
 
وی در پایان گفت: ما بسیجیان باید بعنوان سپر دفاعی این نظام در جنگ فرهنگی و اقتصادی باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید