۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
05:21
کد خبر : 9068020
۲۱:۳۳

۱۳۹۷/۰۷/۲۱

تیم پزشکی شهید رهنمون بسیج جامعه پزشکی به منطقه محروم "بزنوید" الیگودرز اعزام شد

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان لرستان گفت: تیم پزشکی شهید رهنمون به منطقه محروم "بزنوید" از توابع شهرستان الیگودرز اعزام‌شده است.

سرهنگ دوم عبدالوحید ملک آرا در گفت‌و‌گو با خبرنگار بسیج از لرستان، اظهار داشت: به همت کانون بسیج جامعه پزشکی، شبکه بهداشت و درمان الیگودرز و اورژانس 115 تیم پزشکی شهید رهنمون به روستاهای دوردست و محروم هسک منطقه بزنوید از توابع شهرستان الیگودرز اعزام شد.

 

وی افزود: این تیم شامل: پزشک، ماما، پرستار، کارشناس بهداشت، دارو یارو دندان‌پزشک است که با وسایل و تجهیزات موردنیاز تیم را برای ارائه خدمات بهتر به مردم این منطقه همراهی کردند.

 

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان لرستان با اشاره به خدمات دندانپزشکی در این اعزام گفت: خدماتی که در این اعزام ارائه می‌شود ‏شامل ویزیت رایگان همراه با دارو، آموزش، معاینه و کشیدن دندان به‌صورت رایگان به اهالی منطقه است.

 

ملک آرا با اشاره به خدمات ارائه‌شده عنوان کرد: خدماتی شامل: ویزیت پزشک 55 نفر، توزیع دارو 55 نفر، خدمات مامایی و تزریقات 40 نفر، توزیع بسته‌های بهداشتی شامل مسواک خمیردندان و صابون و شامپو 50 بسته، خدمات دندانپزشکی 35 نفر به‌صورت رایگان ارائه شد.

 

انتهای پیام/

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید