مدیر کل آموزش فنّی و حرفه‌ای بوشهر خبر داد؛

آموزش 14 هزار نیروی انسانی برای فاز دوم نیروگاه اتمی و نفت در استان بوشهر

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر گفت: برای فاز دوم نیروگاه اتمی و نفت 14 نیروی انسانی توسط فنی و حرفه‌ای در استان بوشهر آموزش‌دیده‌اند.
کد خبر: ۹۰۶۹۹۵۴
|
۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، عبدالمجید دراهکی در نشست با نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر 290 نفر کارمند دارد که 110 نفر از آن‌ها مربی و 17 نفر در مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان دشتی مستقر هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر گفت: پس از استقرار در مرکز استان اولین جامعه هدف را که دانشگاه‌ها و توجه به دانشجویان پس از فارغ‌التحصیل از مراکز آموزش عالی بود معرفی کردیم و جامعه دوم نیروهای مسلح بودند که پس از اتمام سربازان توجه به اشتغال آن‌ها در جامعه بود و سومین جامعه هدف افرادی بودند که تحت نهادهای حمایتی ازجمله امداد و بهزیستی و بخشی هم زندانیان و معتادین بهبودیافته‌ای هستند باید فکری برای مهارت‌آموزی آن‌ها در دستور کار انجام دادیم و آخرین جامعه هدف زنان بی‌سرپرست خانواده بود که بامهارت آموزی می‌توانند درآمدزایی داشته باشند.
وی ادامه داد: جامعه هدف اصلی مراکز فنی و حرفه‌ای افراد 15 سال به بالا است که بدون رضایت خانواده یکی از اصلی‌ترین جامعه هدف و فرهنگ‌سازی، آشنایی و پذیرش مهارت‌آموزی در ذهن جوانان و نوجوانان و تقلیل آن به دانش آموزان است.
دراهکی از آغاز اجرای طرح ایران مهارت از اول مهرماه با همکاری اداره کل آموزش‌وپرورش در سراسر استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: وقتی بهره‌وری نیروی کار پایین است و جوانان برای ورود به بازار کار با مشکل مواجه‌اند، نیاز داریم که در حوزه ارتقای مهارت نیروهای کار و مهارت‌آموزی گام‌های جدیدی از مدارس جهت دانش آموزان برداریم.
وی افزود: فنی و حرفه‌ای برنامه‌ای را برای برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی و استانداردها بین 30 تا 60 ساعت برای دانش آموزان متوسطه اول برنامه‌ریزی می‌کند.
دراهکی یادآور شد: تفاهم‌نامه‌ای با وزارت نفت جهت آموزش 6 هزار نفران جام و جهت آموزش برای 8 هزار نفر که بخش 21 درصدی آموزش نیروهای انسانی جهت فاز دوم نیروگاه اتمی از پروژه تا بهره‌برداری است تفاهم‌نامه‌ای امضا و با ورود به شرکت صدر نیز جهت آموزش 100 نیروی کار تفاهم‌نامه‌ای منعقد کردیم که در حال حاضر 40 نفر در شرکت صدرا مشغول به کار هستند.
وی افزود: به دلیل عدم تأمین مالی تفاهم‌نامه بین فنی و حرفه‌ای به‌کندی و یک‌طرفه‌ای پیش می‌رفت و آنچه در حال انجام می‌دهیم جهت دو راکتور جدید نیروگاه اتمی بوشهر سه بخش جهت این تفاهم‌نامه منعقد کردیم که در بخش فونداسیون برای تعداد 3 هزار نفر اشتغال ایجاد و در مرحله سفت‌کاری نیز 2700 نفر آموزش‌دیده‌اند و پایان کار نیز در بخش ایمنی، ابزار دقیق و نصب ماشین‌آلات نیز به 4 هزار نفر آموزش و در اختیار نیروگاه اتمی قرارمی دهیم.
 دراهکی خاطرنشان کرد: در نشست با رئیس نیروگاه اتمی بوشهر دربخشی از تأمین تجهیزات که در تفاهم‌نامه آمده بود به توافق رسیدیم تا بخشی از نیازهای کارگاه‌ها را از نیروگاه دریافت کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر گفت: از نماینده مردم دشتی و تنگستان انتظار داریم در زمین تأمین مالی اقدام نمایند تا بتوانیم از ساختمان یک هزار متری خالی مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان دشتی در سه کارگاه تخصصی در زمینه آموزش اچ اس ای، تأمین نیروی انسانی نیروگاه اتمی بوشهر و صنایع‌دستی مجهز کنیم.
وی افزود: از 6 هزار نفر نیروی انسانی جهت نفت تفاهم‌نامه مکمل انجام شد و منتظر واریز اعتبار از نفت به فنی و حرفه‌ای هستیم که قول مساعد داده‌شده در زمان نزدیک این کار صورت گیرد که بخش در تنگستان و دشتی هزینه خواهیم کرد.
دراهکی تأکید کرد: مرکز فنی و حرفه‌ای دشتی پیشتاز در آموزش نفت، گاز و پتروشیمی است و سوله‌ای دیگر به مرکز فنی و حرفه‌ای تنگستان افزوده می‌شود.
وی افزود: تفاهم‌نامه‌ای با تمام پتروشیمی‌هایی که در استان هستند منعقدشده است پیش‌نویس آن مورد تائید واقع‌شده و منتظر رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور هستیم تا به امضای وی برسد.
دراهکی یادآور شد: برای نخستین بار برای بهره‌برداری نفت توانستیم ماه گذشته رضایت وزارت نفت را جلب کنیم و موفق شدیم این تفاهم‌نامه را منعقد کنیم و فقط برای شرکتی در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی راه‌اندازی که مکانی برای مستقر شدن اساتید نفت دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر در نظر گرفته‌ایم که نزدیک 80 نفر فقط نیروی آموزش‌دهنده در آنجا استقرار پیدا می‌کنند.
وی افزود: با توجه به گردشگری‌های دریایی و صیادی‌های مدرن و پرورش ماهی در قفس با صنایع دریایی نیز تفاهم‌نامه‌ای منعقد گریدِ است.
دراهکی گفت: در بحث دانشگاه خلیج‌فارس در نشستی با دکتر مصلح قرار بر این شد تا دانشجویان این دانشگاه را به تشکیل استارت آپ ها و شرکت‌های کارآفرینی سوق دهیم و در حال تفاهم‌نامه‌ای بین اداره کل فنی و حرفه‌ای و دانشگاه خلیج‌فارس هستیم تا استاندارد 100 ساعته معرفی و همه دانشجویان ملزم شوند دروس اختیاری را تحت عنوان استاندارد فنی و حرفه‌ای دریافت کنند.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تأکید بر این‌که مهارت‌آموزی به‌عنوان یکی از ضروریات زندگی اطلاع‌رسانی شود گفت: توسعه مهارت‌آموزی و کارآفرینی کلید اصلی حل معضل بیکاری است.
سید کمال‌الدین شهریاری یادآور شد: ضروری است به‌منظور جذب پایدار جوانان به بازار کار، فرهنگ مهارت‌آموزی بین این قشر نهادینه شود.
وی افزود: رویکرد مهارت‌آموزی کشورمان را از آسیب بیکاری نجات می‌دهد و گرایش جوانان و نوجوانان ما به مهارت‌آموزی در رشته‌های مختلف سبب می‌شود تا در آینده‌ای نزدیک کشور ما از مشکلات و نارسایی‌های بیکاری در امان بماند.
عضو کمیسیون عمران مجلس خواستار توسعه مهارت‌آموزی در شهرستان دشتی شد و تأکید کرد: آموزش‌های برنامه‌ریزی‌شده در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای باید متناسب با وضعیت بازار کار باشد تا امکان بیشتری برای جذب جوانان در فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی فراهم گردد.
وی اضافه کرد: باید نگاه ویژه‌ای به آموزش فنی و حرفه‌ای داشته باشیم و با توجه به نقش تأثیرگذار آموزش در بحث اشتغال، سعی خواهیم داشت تا جوانان و افراد جویای کار را به سمت فراگیری آموزش‌های مهارتی سوق دهیم.
نماینده مردم دشتی و تنگستان و مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از بخش‌های مختلف آموزشی مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان دشتی بازدید به عمل آوردند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار