حاج یارمحمد حسنوند ، مدیر دفتر خدمات زیارتی کمیل سلسله شهرستان الشتر در گفت و گو با خبرگزاری بسیج از لرستان گفت: ستاد اربعین؛ سامانه سماح که زیر نظر سازمان حج و زیارت را معرفی و دفاتر مجاز نیز در این سامانه اقدام به ثبت نام زائران می کنند و بعد از ۷۲ ساعت ویزای معتبر را تسلیم زائری که مدارک قانونی را تحویل دفتر زیارتی داده و وجه مورد نظر را پرداخت کرده می نماید.
وی با اشاره به هزینه ثبت نام افزود: در ابتدا هزینه ثبت نام ۴۱ دلار که ارز ثانوی نامیده و با احتساب حق بیمه، ثبت نام و هلال احمر مبلغ ۳۸۶ هزار تومان بود بعد از چند روز به مبلغ ۲۳۵ هزار تومان تقلیل پیدا کرده و مابه التفاوت آن به ثبت نام کنندگان عودت داده میشود.
حسنوندبا توجه به شروع ثبت نام از پنجم مهرماه عنوان کرد:ثبت نام از پنجم مهرماه بطور شبانه روزی شروع و تا روز اربعین ادامه دارد و به لحاظ ثبت نام هیچ مشکلی نداشته و مشکل از ناحیه بالا بوده که سازوکار ثبت نام را مهیا نکرده بودند و مشکل ما اکنون گاه گاهی عدم صدور ویزا توسط کنسولی عراق در استان مرکزی شهر اراک می باشد و قبلأ شهر تهران بوده که ۲۱ روز صدور ویزا به طول می انجامید.
وی با تأکید بر اینکه مردم ایران عاشق معصومین هستند بیان کرد: مردم ایران مردمی مسلمان،شیعه و از عاشقان و ارادتمندان ائمه معصومین ( ع) هستند و استقبال عالی بوده، مردم دوست دارند به هر شکل با هر وسیله و هزینه ای به فکر عظمت اربعین باشند.
مدیر دفتر خدمات زیارتی کمیل سلسله افزود: امام خمینی ( ره) می فرمایند:« ما هرچه داریم از محرم است،محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است»، ما شیعیان هرچه داریم از محرم،تاسوعا،عاشورا و اربعین داریم، و این مراسم باید هرچه باشکوه تر برگزار شود تا هم یاد و خاطره شهدای گرانقدر کربلا گرامی داشته شود و هم به لحاظ سیاسی جهان متوجه این اعتراض به ظلم ظالمین باشد.
انتهای پیام/