۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:29
کد خبر : 9073310
۱۹:۵۷

۱۳۹۷/۰۸/۱۱
در کوهبنان برگزار شد

نجات در صداقت و راستگویی است

همزمان با دهه آخر ماه صفر مراسم عزاداری و روضه خوانی با حضور جمعی از عاشقان و ارادتمندان حسینی در مسجد جامع کوهبنان برگزار گردید .

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان, همزمان با دهه آخر ماه صفر مراسم عزاداری و روضه خوانی با حضور جمعی از عاشقان و ارادتمندان حسینی در مسجد جامع کوهبنان برگزار گردید .
در این مراسم حجت الاسلام محمد علی حسینی مقدم از فضلا و علمای قم گفت جامعه ای که پنج نهاد اجتماعی مطلوب داشته باشد خوب است لذا اعضای خانواده بعنوان اولین نهاد اجتماعی باید اصلاح و تربیت را از خود شروع کنند و امر و نهی در آن خانه کمتر باشد .
وی ابراز داشت در خانه ای که زیاد امر و نهی شود اعتماد به نفس اعضای خانواده کم می شود و افراد این خانواده کم کم ظالم و زورگو می شوند.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد باید دیگران را با اعمال و رفتار خوب خود تربیت کنیم خودمان مجسمه تقوی و خوبی باشیم چون اعضای خانواده شما را اهل کار می بینند و به صداقت و تقواتان پی می برند.
وی بیان داشت نجات در صداقت و راستگویی است چون پایه و اساس خانواده ها رامحکم می کند و باعث می شود اعضای خانواده با نهایت تمام احترام برای همدیگر قائل شوند و راه برای جدایی و طلاق بسته می گردد . 
حجت الاسلام حسینی مقدم تاکید کرد باید تلاش کنیم خطاهای دیگران را بپوشانیم و نادیده بگیریم که باعث رنجش دیگران نشویم و کانون خانواده را سست نکنیم .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید