۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:34
کد خبر : 9074366
۰۰:۴۲

۱۳۹۷/۰۸/۱۴
رئیس اداره اوقاف میامی:

۶ بنای تاریخی شهرستان میامی تحت تملک اوقاف مرمت می‌شود

رئیس اداره اوقاف شهرستان میامی گفت: ۶ بنای تاریخی این شهرستان تحت تملک اوقاف مرمت و بهسازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار بسیج از میامی،رضا قاضی پور با اشاره به آغاز فعالیت اداره اوقاف شهرستان میامی در چندماهه اخیر امسال اظهار داشت: عمده فعالیت و تمرکز این اداره صرف بهسازی و مرمت بناهای تاریخی تحت تملک اداره اوقاف شده است.

وی خاطرنشان کرد: کاروانسرای میامی، کاروانسرای عباس‌آباد، کاروانسرای الحاک،کاروانسرای صدرآباد، مسجد جامع میامی را از بناهای تاریخی تحت تملک اداره کل اوقاف و امور خیریه شهرستان میامی برشمرد.

رئیس اداره اوقاف شهرستان میامی گفت: کاروانسرای میامی که مربوط به دوران صفویان است است به زودی به یکی از سه سرمایه‌گذار پیشنهادی برای مرمت واگذار می‌شود.

قاضی پور با بیان اینکه کاروانسرای عباس‌آباد به‌عنوان بزرگ‌ترین کاروانسرای ایران تحت نظر اوقاف است افزود: در سال آینده با همکاری و کمک سرمایه‌گذاران مرمت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: فرد سرمایه گذار جدای از منفعت باید نگاه و دید خیرطلبی را با کار خود همراه کند.

قاضی‌پور با اشاره به اینکه تاکنون ۲۴ املاک مختلف به نام اداره کل اوقاف شهرستان میامی‌ سند زده شده است افزود: امام‌زاده فرومد با زیربنای هفت هزار مترمربع ازجمله این املاک است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید