خبرهای داغ:
در تازه‌ترین شماره ««خُلق» مطرح شد

ویژگی‌های جهنم از زبان یک استاد اخلاق

پرونده ویژه شماره ۶۷ دوماهنامه «خلق» به توبه اختصاص دارد که در آن مواردی نظیر ویژگی‌های جهنم، شرایط توبه، نماز توبه و دستورالعملی عرفانی از آیت‌الله بهاری مطرح شده است.
کد خبر: ۹۰۷۶۵۳۳
|
۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، شماره ۶۷ دوماهنامه تربیتی، اخلاقی «خلق» ویژه مهر و آبان ماه جاری همراه با پرونده ویژه «پرونده‌ای برای توبه» منتشر شد. در این شماره مواردی نظیر سلوک اربعینی، هویت دینی، قصیده جلجلیه در مدح امیرالمؤمنین (ع) در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

 

در پرونده ویژه شماره ۶۷ به طرح مواردی نظیر مروری بر دیدگاه امام خمینی (ره) درباره توبه، افتضاح گناه، توبه وتسویف، مروری کوتاه بر ویژگی‌های جهنم، نماز توبه، کتاب‌شناسی توبه، بن‌بستی در کار نیست، بازگشت به اصل، دام شیطان، برنامه عملی بعد از توبه، تأثیر توسل به اهل بیت (ع)، دستورالعملی عرفانی از عالم ربانی آیت‌الله بهاری و معرفی دعای طلب توبه و آمرزش پرداخته شده است.

در سخن نخست این مجله درباره اینکه خدا چه می‌خواهد، می‌خوانیم: حضرت امام محمد باقر (ع) درباره خواسته خداوند متعال از مردم می‌فرماید: به خدا سوگند، خداوند متعال از مردم، فقط دو کار را خواسته است، به نعمت‌ها اعتراف کنند تا نعمتشان را بیفزاید و به گناهان نیز اقرار کنند تا آن گناهان را بیامرزد.

 

 

در صفحه ۳۹ این مجله درباره ویژگی‌های جهنم از زبان آیت‌الله ناصر اصفهانی استاد اخلاق و عرفان آمده است: جهنم، بیمارستان خدا است، اهل جهنم را به آنجا می‌برند که معالجه بشوند. هر کدام، دارویی دارند که باید استعمال کنند. داروی‌های آن‌ها چیست؟ انواع عذاب‌ها. در دنیا نیز مرض‌های مختلف، داروها و بیمارستان‌های تخصصی مختلف دارند. همه مریض‌ها را در یک بیمارستان نمی‌برند. به همه مریض‌ها هم یک دارو نمی‌دهند. هر مریضی را در بیمارستان مخصوص می‌برند. قرآن طبقات جهنم، چگونگی ورود، غذاهای اهل جهنم، آبی که می‌خوردند و لباس‌هایشان را بیان و انواع عذاب‌ها را هم تعیین کرده است. وقتی طلایی شش یا هشت عیار است، چقدر باید آتش به آن بتابد تا ناخالصی‌ها از آن طلاها جدا بشود؟ اما طلایی که هجده یا بیست‌دو عیار است. آتش خیلی زود، کار آن را اصلاح می‌کند و ناخالصی‌ آن جدا  می‌شود. انسان هم هر مقداری که بیشتر گناه کند، ناخالصی پیدا می‌کند و باید اصلاح بشود. اگر توانستی خودت را در این دنیا با توبه و انابه بدون آن بیمارستان و بدون آن داروها اصلاح بکنی، خوشا به سعادت تو. اما اگر نتوانستی، آنجا باید اصلاح شوی.

در متن مجله خلق با عنوان « بن‌بستی در کار نیست» این گونه ابراز می‌دارد: خدای متعال دو تن از انبیای خود( موسی و هارون علیهما السلام) را به دنبال فرعون می‌فرستد. در حالی که فرعون از مسرفان است. چقدر نفوس را از بین برده، چقدر استعدادها و ظرفیت‌های توحیدی نفوس را از بین برده! خدا می‌داند در قرون متمادی چه صدمه ای به اهل توحید و جریان توحید زده است. ولی با این حال خدای متعال به این دو نبی گرامی می‌فرماید: با او سخنی نرم بگویید تا شاید متذکر شود یا بهراسد. یعنی تذکر و خشیت و اصلاح را از او منتفی نمی‌داند. وقتی تا این حد، باب رحمت وسعت دارد. دیگر چه کسی می‌تواند از حرکت خود ناامید باشد و خود را در بن‌بست بداند. هیچ بن‌بستی در کار نیست. رحمت خدا فراگیر است.

دوماهنامه تربیتی، اخلاقی «خلق» توسط مؤسسه فرهنگی دارالهدی زیر نظر آیت‌الله ناصری استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان به زیور طبع آراسته شده است که حجج اسلام مسعود آذربایجانی، محمد سلطانی، قدیرعلیشمس، محمد عمومی، علی مختاری و علیرضا یحیایی از اعضای هیأت تحریریه آن هستند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار