۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
03:08
کد خبر : 9077982
۰۰:۱۷

۱۳۹۷/۰۸/۲۶
به همت کمیته خدمات بهداشت و درمان محله اسلامی،

برگزاری اردوی جهادی درمانی در محلات اسلامی شاهرود+ تصاویر

اردوی جهادی درمانی در محلات اسلامی شهید بهشتی و فدک شاهرود در حال اجراست
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، اردوی جهادی پزشکی و درمانی به همت کمیته خدمات بهداشت و درمان شورای محله اسلامی شهرک شهید بهشتی شاهرود برگزار شد.
این اردوی جهادی در محله اسلامی شهرک شهید بهشتی شاهرود با حضور اکیپ‌های درمانی کلینیک تخصصی چشم‌پزشکی و دندان‌پزشکی از تهران برگزار شد.
این برنامه با همکاری بسیج جامعه پزشکی، پایگاه مسلم بن عقیل (ع) بسیج مساجد و محلات علی ابن ابیطالب (ع)، شورای محله اسلامی شهرک شهید بهشتی و قرارگاه شهید شاطری سپاه شاهرود برگزار شد و خانواده‌های نیازمند این محله مورد معاینه و درمان دندان‌پزشکی و چشم‌پزشکی قرار گرفتند.
این برنامه در قالب شهید رهنمون بسیج جامعه پزشکی اجرا می‌شود و روز شنبه، ۲۶ آبان ماه نیز در محله اسلامی شهرک فدک با همکاری پایگاه بسیج فدک حوزه بسیج خاتم‌الانبیا (ص) ادامه خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید