۳۱ / خرداد / ۱۴۰۵ - 21 June 2026
06:05
کد خبر : 9084819
۱۸:۲۳

۱۳۹۷/۰۹/۰۸
حجت الاسلام ابوالفضل رجبی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه تفرش:

انتقال فرهنگ مهدويت به نسل جوان ،کار بسيار سخت و با ظرافتي است

حجت الاسلام ابوالفضل رجبی گفت :انتقال فرهنگ مهدويت به نسل جوان ،کار بسيار سخت و در عين حال، باظرافتي است.و کمترين کج­سليقگي در آن، باعث وازدگي از اين فرهنگ خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از تفرش؛حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل رجبی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه تفرش در جمع رزمندگان سپاه تفرش گفت:انتقال فرهنگ مهدويت به نسل جوان ،کار بسيار سخت و در عين حال، باظرافتي است.و کمترين کج­سليقگي در آن، باعث وازدگي از اين فرهنگ خواهد شد.

وی افزود: فرهنگ مهدويت، فرهنگ ارزش­ها و همان فرهنگ دين است و همان­طور که انتقال ارزش­هاي ديني بدون ظرافت­هاي خاصّ خود، ممکن نيست، انتقال فرهنگ مهدويت به نسل جوان و تربيت آنها به عنوان منتظرانِ ظهور حضرت (عليه السلام) نيز، بدون شيوه‏هاي خاصّ خود ممکن نخواهد بود.

رجبی گفت:یکی از اهداف انتقال فرهنگ انتظار به نسل نو، در واقع آشنا کردن آنها با وضعيت ايده­آل جامعۀ بشري، به منظور شناخت جايگاه وضعيت موجود، و سپس شناساندن وضعيت ايده­آل به جامعۀ جهاني توسط آنهاست. نسل نو بايد وضعيت ايده­آلي را که در جامعۀ مهدوي تحقّق خواهد يافت، بشناسد، تا بتواند جايگاه و وضعيت موجود را مورد نقد و بررسي قرار دهد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه تفرش  گفت:جامعه ‏اي که در انتظار حکومت مهدي (عليه السلام) است با جوامع ديگر تفاوت بسياري دارد در اين جامعه ارزش­هاي انتظار و ويژگي‏هاي عصر ظهور به فراواني يافت مي‏شود. حال اگر فضاي حاکم بر جامعه، فضاي فرهنگ انتظار نباشد، تربيت نسل نو و آشنا کردن آنها با فرهنگ انتظار در اين فضا، بسيار مشکل خواهد بود.

وی در پایان گفت:فرهنگ مهدويت و انتظار، فرهنگ ارزش­ها و فرهنگ دين است و القاء فرهنگ ديني به ديگران، محتاج ظرافت­هاي خاصّ خود است و افراط در القاء اين فرهنگ، باعث دلزدگي از آن مي‏شود و همان­طور  تفريط در القاء اين فرهنگ، نکوهيده و ناپسند است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید