به گزارش خبرگزاری بسیج، امیر یوسف قربانی اظهارداشت: موضوع تشکیل سازمان پهپادی و این گروه پهپادی هوانیروز در دستور کار است و به زودی تشکیل می شود.وی افزود: هوانیروز پیش از این عملیات شناسایی را با بالگردها انجام می داد اما امروز به سمتی می رویم که در این زمینه از پهپادها بهره گیری کنیم.فرمانده هوانیروز تاکید کرد: این ارگان نظامی پس از این به منظور انجام «بعضی ماموریت ها» از پهپاد استفاده می کند. نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران یکی از قدرتمند ترین یگان های پهپادی منطقه را در اختیار دارد و تاکنون پهپادهای مختلفی همچون جنگ الکترونیک، هجومی، شناسایی، ترابری و انتحاری را به نمایش گذاشته است.
امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان این که امسال پهپادهای جدید این نیرو رونمایی می شوند، گفت: پهپادهای جدید در لینک های پروازی جدیدی به انجام ماموریت می پردازند.
به گفته فرماندهان محلی ارتش، مرزهای غربی کشور به صورت مداوم توسط یگان های پهپادی نیروی زمینی مورد رصد و پایش قرار می گیرند.
همکاری هوانیروز با شرکت های دانش بنیان
امیر قربانی فرمانده هواپیمایی نیروی زمینی ارتش در بخش دیگری از این گفت و گو به خودکفایی هوانیروز در ساخت قطعات مورد نیاز بالگردها اشاره کرد و گفت: برای تعمیر و نگهداری بالگردهای خود از قطعات و تسلیحات کاملا بومی استفاده می کنیم؛ در این زمینه حتی کوچک ترین قطعه نیز از خارج کشور وارد نمی شود.
وی افزود: بالگردهای ناوگان عظیم هوانیروز جمهوری اسلامی ایران توسط نیروهای این ارگان نظامی تعمیر و نگهداری می شود.فرمانده هوانیروز با بیان این که باید متناسب با تهدیدات تجهیزات خود را به روز کنیم، اظهارداشت: به دنبال ارتباط با شرکت های دانش بنیان هستیم تا متناسب با تهدیدات دشمنان تجهیزات و تسلحات خود را بهینه و به روز رسانی کنیم.
امیر قربانی تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان و نخبگان می توانند در ارتقای توان رزمی بالگردها و بهبود توان عملیاتی آنها در ماموریت های مختلف به ما کمک کنند.وی با اعلام این که هوانیروز با شرکت های دانش بنیان که در صنایع هوایی کارآمد باشند، همکاری خواهند کرد، افزود: پروژه های زودبازده، میان مدت و بلند مدت را در هشت حوزه به منظور همکاری با شرکت های دانش بنیان تعریف کرده ایم.