۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
07:58
کد خبر : 9091200
۱۸:۲۸

۱۳۹۷/۰۹/۲۷
فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب:

حوزه و دانشگاه دو موسسه تولید علم ودین هستند

فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب گفت: حوزه و دانشگاه دو موسسه تولید علم ودین هستند تا جامعه اسلامی را به سمت رشد و پیشرفت و موفقیت حرکت کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، سرهنگ نجفعلی کرمی  اظهارداشت : حوزه و دانشگاه دو موسسه تولید علم ودین هستند تا جامعه اسلامی را به سمت رشدو پیشرفت و موفقیت حرکت کند.

 

وی افزود : حوزه های علمیه با تولید علوم دینی و  نوآوری در مباحث فقهی و دانشگاهها نیز با تولید علم و تکنولوژی و نوآوری در مسائل زندگی اجتماعی مردم جامعه را به سوی آبادانی و پیشرفت سوق می دهند.

 

وی با تاکید بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه اذعان داشت : حوزه و دانشگاه باید درکنار هم و همگام با همدیگر حرکت کنند تا دین و دنیای مردم را آباد کنند.

 

فرمانده سپاه ناحیه تصریح کرد : وحدت حوزه ودانشگاه از دستاوردهای مه انقلاب اسلامی است که پیشرفت و ترقی کشور را به دنبال خواهدداشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید