۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
00:00
کد خبر : 9092201
۱۴:۱۲

۱۳۹۷/۱۰/۰۱

شهدا استکی و جعفر زاده الگوی اخلاق هستند

رزمنده دوران دفاع مقدس شهدا استکی و جعفرزاده را الگوی اخلاق دانست و گفت: وظیفه ما معرفی این شهدا به جامعه است.
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ دکتر رضا شمسی پور دهکردی در گفتگو با خبرنگار بسیج با اشاره به فعالیت های شهدا استکی و چعفرزاده در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: شهید استکی و شهید جعفرزاده در زمان جنگ هشت سال دفاع مقدس فعالیت ها و از خود گذشتگی بسیاری را  نشان دادند که در روزهای آخر شهید جعفرزاده که مسئولیت فرمانداری شهرستان شهرکرد را برعهده داشت به همراه شهید استکی، سید رضا تقوی امام جمعه وقت شهرکرد و محسن نیلی معاون استاندار برای ایجاد روحیه در بین رزمندگان دفاع مقدس به میدان نبرد آمدند.
 
وی با اشاره به مشقت ها و سختی‌های مسیر رسیدن به میدان نبرد و حضور در جمع رزمندگان استان عنوان داشت: مسیری که باید برای رسیدن به رزمندگان طی می شد مسیری بسیار دشوار و با موانع طبیعی و انسانی زیادی بود اما آنان از تصمیم خود کوتاه نیامدند و برای حضور در بین رزمندگان تمام سختی ها را به جان خریدند.
 
رزمنده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: دشمن در این زمان تمام سعی خود را برای ترور و به شهادت رساندن آنان انجام داد اما موفق نشد.
 
وی خاطرنشان کرد: پس از آن این چهار بزرگواری برای انجام امور به مشهد مقدس عازم شدند که دشمنان انقلاب با پرتاب نارنجک بین آن‌ها موجب زخمی شدن آقایان نیلی‌ و تقوی و به شهادت رسیدن آقایان استکی‌ و جعفرزاده شدند.
 
شمسی‌پور تواضع و مهربانی از خود گذشتگی و... را از ویژگی های بارز شهدا استکی و جعفرزاده عنوان کرد و گفت: شهدا استکی و جعفرزاده الگوی اخلاق هستند که باید به جامعه معرفی شوند.
 
وی با بیان اینکه انقلاب و مردم ما با رفتار و عمل خود آمریکا را تحقیر کردند، عنوان داشت: آمریکا و دیگر دشمنان انقلاب سعی کردند با به شهادت رساندن نخبگان کشور مردم را مأیوس کنند و انقلاب را به شکست بیانجامند اما در پاسخ به ای فعالیت دشمن، مردم و خانواده شهدا کوتاه نیامدن و مستحکم تر از گذشته پا به میدان مقابله با دشمن گذاشتند.
 
رزمنده دوران دفاع دفاع مقدس با بیان اینکه عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تنها راه برای پیروزی در مقابل دشمنان انقلاب است تصریح کرد: هدف دشمن متلاشی کردن نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و است و تنها امروزه روش دشمن از ترور فیزیکی به مسائل اقتصادی و فرهنگی تغییر یافته است.
 
شمسی پور با بیان اینکه از نفوذی‌ها باید ترسید و نگذاشت که در نظام رخنه کنند گفت: در اوایل انقلاب هم چنین شرایطی وجود داشت و منافقین و ضد انقلاب ها در مسائل اقتصادی ورود پیدا کردند و اقتصاد را در دست گرفتند و این مهم در حال حاضر در حال تکرار است که ما  وظیفه داریم که با بصیرت برنامه‌های دشمن را شناسایی کنیم و برای مقابله با آنها از آمادگی کامل برخوردار باشیم.
 
وی با بیان این که امروزه در غرب آسیا آمریکا دیگر کاری نیست و ایران قدرت اول می‌باشد عنوان کرد
مردم ایران با از خودگذشتگی نه تنها انقلاب راه افتادن بلکه آن را به دیگر کشورها گسترش دادند که امروزه می توان آن را به خوبی در خاورمیانه مشاهده کرد

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید