۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
03:36
کد خبر : 9092788
۰۸:۱۷

۱۳۹۷/۱۰/۰۳
مسئول بسیج کارگری استان کرمان عنوان کرد:

اجرای طرح ایرانیار در جهت فرهنگ سازی حمایت از کالای ایرانی

 مسئول بسیج کارگری استان کرمان در خصوص این طرح اظهار داشت : طرح ایران یار در راستای فرهنگ سازی حمایت از کالای ایرانی در نسل چهارم انقلاب اسلامی توسط بسیج کارگری و دانش آموزی و بسیج رسانه اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان، مسئول بسیج کارگری استان کرمان در خصوص این طرح اظهار داشت : طرح ایران یار در راستای فرهنگ سازی حمایت از کالای ایرانی در نسل چهارم انقلاب اسلامی توسط بسیج کارگری و دانش آموزی و بسیج رسانه اجرا می شود.
وی گفت : دانش آموزان دل نوشته ها و انشاء های خود را درخصوص کالای ایرانی را از طریق واحد بسیج مدرسه به حوزه های دانش آموزی ارسال و در نهایت طی فرایند داوری 40 اثر برتر به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب در 29 بهمن روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی در کارخانه لاستیک بارز تجلیل نهایی خواهند شد.
باقری خاطر نشان کرد : حامیان این طرح می توان اداره آموزش و پرورش استان -اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی - سازمان صنعت و معدن استان و سازمان بسیج هنرمندان-رسانه و صدا و سیما اشاره نمود


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید