۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:33
کد خبر : 9092832
۰۹:۴۵

۱۳۹۷/۱۰/۰۳
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

پیوستن به قرارداد FATF کمک به تحریم‌هاست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: پیوستن به قرارداد FATF به این معناست که تحریم در داخل کشور اتفاق می‌افتد و آثار و تبعات آن، این است که خودمان با دستان خود از درون کشور به تحریم‌ها کمک کنیم .
 
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان،  محمدحسین صفار هرندی،  در همایش بصیرتی اعضای شبکه نظارت در حسینیه عاشقان ثارالله (ع) با اشاره به قرارداد FATF اظهار داشت: اوایل دهه 80، قانون مبارزه با پولشویی در کشور به تصویب رسید که اخیرا پیشنهاد دادند که مواردی به آن اضافه شود که برخی از این موارد برای ما دردسرساز بود.

وی، افزود: یکی از موارد پیشنهادی این بود که کل شبکه فروش نفت و خرید دارو را در معرض دید دنیا به نمایش بگذاریم که مورد مخالفت شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصریح‌کرد: لازم نیست به قرارداد FATF بپیوندیم چراکه پیوستن به قرارداد مزبور به این معناست که تحریم در داخل کشور اتفاق می‌افتد و آثار و تبعات آن، این است که خودمان با دستان خود از درون کشور به تحریم‌ها کمک کنیم.

وی، ادامه داد: نباید زیربار قرارداد FATF به این معنا رفت. اما اگر مفهوم قرارداد این است که ایران اسلامی باید برای مبارزه با پولشویی و تروریسم قانون داشته باشد باید گفت که این قوانین در کشور وجود  دارد و درصورتی که این قانون ضعیف است باید تقویت کرد

صفار هرندی، با اشاره به ظرفیت‌های پنهان و آشکار انقلاب اسلامی اظهار داشت: با توجه ویژه به پتانسیل‌های موجود و تحول پس از آن، دیگر نیازی به وعده‌های ناممکن و بعید نیست.

وی، با بیان این‌که برخی از دوستان که تجربه‌هایشان برای مردم پسندیده است طرح‌هایی را برای مهار مشکلات در کوتاه‌ترین مدت دارند افزود: پس از مهار مشکلات، به سوی رفع آنها حرکت کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با انتقاد از کسانی که راه حل مشکلات را تنها به دست کدخدا می‌دانند بیان داشت: کشورهای منطقه به خصوص همسایه‌های ایران، ظرفیت‌های بسیار مناسبی برای توسعه و روابط در تمام بخش‌ها به‌ویژه مسائل اقتصادی هستند.

صفار هرندی، با بیان این‌که عراق رکورد مبادلات ۱۳ میلیاردی داشت این در حالی که در کل تاریخ با کشورهای اروپایی تاکنون به این رکورد دست نیافته‌ایم، بیان داشت: در همین مدت با کشور افغانستان هفت میلیارد و ترکمنستان پنج میلیارد دلار معادلات انجام شده است .

وی، در ادامه اضافه کرد: جمع معادلات تجاری ایران با کشورهای همسایه بیش از ۳۵ میلیارد دلار است که این در نوع خود کم‌نظیر است و تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، ادامه داد: بعضی‌ها بر این باورند که اگر کشور تحریم شود دیگر کاری از ما بر نمی‌آید اما باید پرسید که چرا خودمان را در مقابل غرب مستأصل نشان داده‌ایم.

صفار هرندی، با اشاره به خبر منتشر شده در رسانه‌های غربی مبنی بر محکومیت شرکت توتال از سوی دادگاهی در اروپا به سبب پرداخت رشوه به تیم ایرانی گفت: این درحالی است که ما سال‌ها فرد رشوه‌گیر را در کشور آزادانه رها کردیم. البته اقدام دستگاه‌ قضایی کشور در برخورد با مفسدان اقتصادی طی سنوات اخیر ستودنی است.

وی، اقدام و برخورد دستگاه قضا با مفسدان اقتصادی را به از بین بردن علف‌های هرز از پیرامون درخت تنومند انقلاب توصیف کرد و گفت: نابود کردن آفات موجب نشاط و شادابی درخت انقلاب خواهد شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیان‌کرد: کسانی برای نابودی انقلاب اسلامی در سالگرد ۴۰ سالگی این انقلاب توطئه کرده بودند اما غافلند از این‌که یک ملت در کنار تمام ارزش‌های انقلاب ناب محمدی، ذخیره‌هایی نظیر محرم و صفر دارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید