به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی جهت برگزاری همایش رزمندگان شرکت کننده در مناطق عملیاتی غرب کشور با حضور نمایندگان نیروهای مسلح استان و جهاد کشاورزی در سالن جلسات شهید پرویز سپاه صاحب الامر عج برگزار شد.
سردار کبیری مسئول تدوین و پژوهش حفظ آثارو نشر ارزش های دفاع مقدس استان قزوین در این جلسه اظهار کرد: رزمندگان زیادی از ارتش و سپاه و نیروی انتظامی و جهاد حضور تعیین کننده ای در عملیات و ماموریت هایی علیه منافقین و ضد انقلاب در غرب کشور و عملیاتهای دفاع مقدس غرب حضور داشتند.
وی ادامه داد: امروزه اطلاعات و آثار کمی از خاطرات و مطالب آن دوران در دست می باشد از این رو تصمیم بر آن شد که در مرحله اول اسامی تمام عزیزانی که در غرب کشور در دوران دفاع مقدس حضور داشتند شناسایی و جمع آوری شود تا در بهمن ماه سال جاری با برگزاری همایش بزرگی رزمندگان آن دوران را فراخوانی نماییم.
کبیری ابراز کرد: جمع آوری و ثبت خاطرات رزمندگان و شهدا به جهت ثبت دقیق وقایع آن دوران و جلوگیری از تحریف در آیندگان بسیار ضروری و مهم است و از این رو همایش بزرگی برگزار خواهد شد تا مقدمه ای بر شروع پژوهش و ثبت دوران دفاع مقدس در غرب کشور باشیم.
مسئول تدوین و پژوهش حفظ آثارو نشر ارزش های دفاع مقدس استان قزوین خاطرنشان کرد: همه نهادهایی که در دوران دفاع مقدس رزمندگانی اعزام کرده اند در این پروژه بزرگ حفظ آثار تلاش خواهند نمود.
1012/پ20/ب