به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، سردار امان اله گشتاسبی، فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان در مجمع عمومی قشر بسبج استان با بیان اینکه مجمع از جایگاه بالایی برخوردار است گفت: در فاصله مجمع سال گذشته تا کنون با موضوع حاشیه نشینی در استان، 19مجمع قشر، 19 هیئت اندیشه ورز استان، 21هیئت اندیشه ورز استان، 14هیئت اندیشه ورز قشری و 10کارگروه اندیشه ورز شهرستانی و استانی برگزار شده است.
وی افزود: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی در تمام ابعاد رشد کرده و به تعالی رسیده است.
سردار گشناسبی با تاکید بر این مطلب که امروز انقلاب اسلامی موفقیتهایی را کسب کرده ادامه داد: آنچه باعث رشد و تعالی این نظام شده فرهنگ و تفکر بسیجی بوده که انقلاب را بیمه کرده است.
فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: امروز مسئولان با نگاه بسیج و با دلسوزی در راستای خدمت به مردم بر اساس فرامین مقام معظم رهبری گام بردارند و تلاش کنند این نگاه را در کشور تداوم دهند.
این مسئول بیان کرد: امروز نگاه انقلابی و نگاه بسیجی را در تمام عرصه ها مشاهده می کنیم.
سردار گشتاسبی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولان باید در برابر شهدا و رزمندگانی که در دفاع مقدس حضور داشته اند سر تعظیم فرود آورند.
وی ادامه داد: در عرصه سازندگی نیز اقدامات شایسته ای برای محرومیت زدایی، عمران و آبادانی انجام شده که باید با تداوم پشتیبانی از تفکر بسیج این اقدامات را گسترش دهیم.