۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:44
کد خبر : 9094069
۲۰:۲۱

۱۳۹۷/۱۰/۰۶

حدود ۱۱ هزار بی‌سواد در شهرستان دلفان وجود دارد

رییس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان دلفان گفت: حدود ۱۱ هزار در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در دلفان بی‌سواد هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، شاپور عیسی زاده، معاون فرماندار شهرستان دلفان در جلسه شورای پشتیبانی اداره سوادآموزی این شهرستان ضمن تقدیر از تلاش‌های مسئولان آموزش‌وپرورش و سوادآموزی و تبریک هفته سوادآموزی گفت، بعد از گذشت ۴ دهه ازعمرپربرکت انقلاب آمار بی‌سوادی شایسته و برازنده نام این شهرستان نیست.

 

وی بیان کرد: دلفان علی‌رغم پیشرفت خوبی که در بخش سوادآموزی داشته، اما ازنظر نرخ سوادآموزی در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله که گروه هدف است از میانگین کشوری پایین‌تر بوده و این نیازمند تلاش و کار بیشتری در این زمینه است

 

 عیسی زاده تصریح کرد: برای ریشه‌کنی بی‌سوادی در دلفان همه باید عزمی راسخ داشته باشیم و همه دستگاه‌ها و ادارات شهرستان در شناسایی افرادبیسواد تلاش کنند.

 

مدیر آموزش‌وپرورش نیز در این جلسه ضمن تقدیر از حضور اعضا و تبریک هفته سوادآموزی به چالش‌های پیش روی شهرستان در حوزه‌ی سوادآموزی اشاره کرد و گفت: امارهای دقیقی از بی‌سوادان روستایی جهت برنامه‌ریزی درست و مناسب در دست نیست و مهاجرت به شهرستان وعدم آمار در این زمینه باعث ایجاد این مشکل شده است.

علی تیموری افزود: جامعه هدف بی‌سوادی در شهرستان دلفان بین ۱۰ تا چهل‌ونه سال است که حدود ۱۱ هزار و دویست نفر را شامل می‌شود.

تیموری ادامه داد: در شهرستان دلفان حدود ۳۰۰ نفر به‌عنوان آموزش‌دهنده در اداره نهضت سوادآموزی مشغول هستند و دورترین روستاها را هم پوشش می‌دهند.

وی بر ضرورت آموزش‌های تکمیلی جهت عدم بازگشت سوادآموزان به بی‌سواد تاکیدکردوگفت: کار سوادآموزی در مسیر پیشرفت قرارگرفته ولی هنوز تا رسیدن به پیشرفت صددرصدی فاصله‌داریم که امیدواریم با برنامه‌ریزی و اجرای مصوبات به هدف اصلی نزدیک شویم.

مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان دلفان تصریح کرد: برخلاف دیدی که درگذشته به نهضت وجود داشت هم‌اکنون نهضت سوادآموزی توانسته با تلاش و برنامه‌ریزی مناسب به آمار واقعی خود نزدیک شود و مردم نگاه مثبتی به آن دارند

تیموری گفت: تلاش مجموعه آموزش‌وپرورش بر این است تا در شهرستان دانش‌آموز بازمانده از تحصیل نداشته باشیم و در همین راستا با کمک خیرین از طریق تأسیس مدارس شبانه‌روزی موفق عمل کرده‌ایم.

 رئیس اداره سوادآموزی شهرستان دلفان هم در این جلسه ضمن ارائه آمار و فعالیت‌های صورت گرفته در این شهرستان گفت: آمار بی‌سوادان و کم‌سوادان شهرستان را احصا و با همکاری و مساعدت سایر ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان نسبت به ریشه‌کنی بی‌سوادی اقدام شود.

ولی اله مولایی با اشاره به موفقیت‌های اداره سوادآموزی دلفان گفت: اداره سوادآموزی در طول ۲ سال اخیر در خیلی از شاخص‌ها در استان موفق تراز سایر شهرستان‌ها عمل کرده و این موفقیت‌ها باعث شد تا این اداره از طرف وزارت موردتجلیل قرار بگیرد و این مرهون تلاش و برنامه‌ریزی مدیریت آموزش‌وپرورش شهرستان وسایرهمکاران است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید