۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:14
کد خبر : 9094738
۰۸:۰۹

۱۳۹۷/۱۰/۰۹
فرمانده سپاه شهرستان فردیس:

ملت ایران برای مقابله با فتنه گران حماسه ۹ دی را آفریدند

فرمانده سپاه ناحیه امام (ع) گفت: نهم دی حماسه بزرگی است که ملت ایران برای مقابله با فتنه گران آفریدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، سرهنگ احسان علیزاده با اشاره به اینکه مردم شهرستان فردیس در اجتماع بزرگ نهم دی حضور پرشوری خواهند داشت، اظهار کرد: این همایش در مصلی شهرستان فردیس برگزار می‌شود و سخنران آن سردار یوسف مولایی فرمانده سپاه استان البرز است.

ملت ایران برای مقابله با فتنه گران حماسه ۹ دی را آفریدند

وی در ادامه بابیان اینکه نهم دی‌ماه یادآور حماسه حضور مردم است، عنوان کرد: نهم دی حماسه بزرگی است که ملت ایران برای مقابله با فتنه گران آفریدند.

فرمانده سپاه شهرستان فردیس بابیان اینکه ملت ایران در سال ۸۸ با حضور خود جواب دندان‌شکنی به فتنه گران دادند، گفت: این مهم به دشمنان کشور جمهوری اسلامی اثبات کرد که هیچ‌کس نمی‌تواند علیه انقلاب اسلامی اقدامی کند.

سرهنگ علیزاده با اشاره به اینکه نهم دی به نام بصیرت مزین شده است، خاطرنشان کرد: سپاه ناحیه امام رضا (ع) فردیس برای بصیرت افزایی و آگاهی بخشی میان مردم نشست‌های بصیرتی مختلفی در سطح شهرستان برگزار می‌کند.

وی حضور مردم در اجتماع بزرگ بصیرتی نهم دی را حرکت حول محور رهبری اعلام کرد و گفت: ملت ایران در هرزمانی اثبات کرده‌اند پای آرمان‌ها و اهداف انقلاب هستند و مقابل دشمنان ایستاده‌اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید