به گزارش خبرنگار بسیج از قزوین، حجت الاسلام علی معبودی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قزوین ضمن تبریک حماسه ۹دی گفت: فتنه علاوه بر اینکه سبب ریزش ها و رویش هایی گردید با هدایت پیامبر گونه رهبر انقلاب در ۹دی ملت از طوفان فتنه به سلامت عبور کرد و تجربه خوبی را در خصوص شناخت دشمن پیدا کردیم.
وی در ادامه با اشاره به خسارت های فتنه ۸۸ گفت: فتنه توسط برخی از عوامل دشمن در درون کشور اجرا گردید و باعث شد خسارت جبران ناپذیری را بر ملت وارد کنند.
این مسوول ادامه داد: تحریم های شدید امروزی حاصل عملکرد سرادن فتنه است که تا امروز هم خود را پاسخگو ندانستند. رافت اسلامی نظام را بر نمی تابند و خود را طلبکار می دانند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) ابراز کرد: ۹ دی پایان حرمت شکنی به امنیت ملی و اعتقادات مردم بود که با حضور خیره کننده خود تمام اهداف ترسیم شده دشمن را به چالش کشیدند اما این پایان ماجرا نبود.
معبودی یادآور شد: سران فتنه هنوز از کردار خویش اظهار ندامت نکردند بلکه بر گناه نا بخشودنی خویش اصرار دارند. ۹دی تجلی قدرت حاکمیت مردم سالاری دینی بر تفکر وابسته به غرب بود.
وی خاطرنشان کرد: دشمنان در روزها و سال های آینده نیز برنامه ریزی هایی خواهند داشت که بتوانند اهداف ناکام خویش را از فتنه ۸۸ دنبال کنند که با بصیرت انقلابی و توجه به فرامین رهبر انقلاب از گردنه های بعدی نیز به سلامت عبور خواهیم کرد.
1002/ت30/ب