۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:57
کد خبر : 9095969
۰۹:۲۵

۱۳۹۷/۱۰/۱۱
سردار نقدی در دانشگاه آزاد اهواز:

مردم توطئه های دشمن را نقش بر آب کردند

اولین گرهمایی کارکنان بسیجی دانشگاه آزاداسلامی استان خوزستان با حضور سردار نقدی معاونت فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کلیه کارکنان مجموعه دانشگاه آزاداسلامی خوزستان برگزار شد

به گزارش بسیج، سردار محمدرضا نقدی معاونت فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن ابراز خشنودی از حضور در بین بسیجیان و در این روز بزرگ گفت: «در فتنه ۸۸ عده ای از مسیر انقلاب خارج شدند و به دعوت بیگانگان پاسخ مثبت دادند که این فتنه به سرعت توسط مردم آگاه، هوشیار و همیشه در صحنه انقلاب اسلامی شناسایی شد و در یک حرکت گسترده و همه جانبه توطئه های دشمن را نقش به آب کردند.»


وی در ادامه با اشاره به خودجوش بودن و بدون دعوت بودن این حرکت مردمی در روز حماسی ۹ دی ماه افزود: کارهای ایادی استکبار و همدستانشان برای ایجاد یاس، نا امیدی و در نهایت نارضایتی در ایران اسلامی بود که به خوبی و با آشناگری مقام معظم رهبری توسط مردم شناسایی و خنثی شد و به لطف پروردگار امروز کشور عزیزمان در بالاترین سطح و قدرت خود ایستاده است.»


حجت الاسلام فرج الله براتی رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان خوزستان ضمن ابراز خرسندی از حضور سردار نقدی و استقبال از ایشان گفت: در روز نهم دی ماه مردم به خوبی مقاوم بودن خود را نشان دادند و این نشات گرفته از بصیرت و آگاهی مردم است که بهترین راه مقابله با فتنه است.»


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید