۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
00:42
کد خبر : 9096825
۱۰:۲۰

۱۳۹۷/۱۰/۱۳
رئیس شورای اسلامی آذربایجان‎شرقی:

برخی مواقع ظرفیت شوراها تبدیل به تهدید می‎شود

رئیس شورای اسلامی آذربایجان‎شرقی گفت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم نوعی هم‌اندیشی و همیاری بین دولت و ملت ایجاد کنیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی استان، غلامحسین مسعودی ریحان افزود: شوراهای شهر و استان نهادی هستند که می‎توانند بیشترین تاثیر را در تصمیم‎سازی دولت داشته باشند و هیچ نهاد و حزبی در این زمینه نمی‎تواند به پای شوراها برسد.
وی ابراز داشت: اینکه 120 هزار نفر در کشور و 7 هزار نفر در استان ما عضو شورا هستند، نشان می‎دهد گستره آن به قدری است که در دورافتاده ترین روستاها تاثیرگذار و تاثیرپذیر هستند و اگر دولت‌ها بتوانند از این پتانسیل به نحو احسن استفاده کنند حمایت‌های مردمی در هر لحظه همراه آنها خواهد بود.
مسعودی ریحان با بیان اینکه شوراها در شهرها می‎توانند به دولت در کمیته برنامه‎ریزی یا شورای توسعه کمک کنند، متذکر شد: متاسفانه در برخی مواقع این پتانسیل شوراها تبدیل به تهدید می‎شود!
رئیس شورای اسلامی آذربایجان‎شرقی ادامه داد: مثلا ممکن است بخشدار یا فرمانداری به جای اینکه شوراها را یار و مشاور خود بدانند، در نقطه مقابل شوراها قرار می‎گیرند و یا در نهایت آنها را نادیده می‎گیرند که چنین اتفاقاتی به صلاح هیچ کس نیست.
وی در عین حال خاطرنشان ساخت: خوشبختانه در استان ما همواره روابط حسنه‎ای بین اعضای شوراهای استان و مدیران ارشد وجود داشته و موجب شده اتفاقات مبارکی برای استان بیفتد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید