۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
09:38
کد خبر : 9098137
۱۵:۴۷

۱۳۹۷/۱۰/۱۷

برگزاری جشنواره تولیدات فضای مجازی در استان

مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی از برگزاری جشنواره تولیدات و محصولات فضای مجازی با محوریت قرآن و عترت در استان طی بهمن‌ماه سال جاری خبر داد و گفت: این جشنواره برای نخستین بار در کشور به میزبانی آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین اباذر بیگی، مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان‌غربی در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج از ارومیه، بیان کرد: جشنواره تولیدات و محصولات فضای مجازی با محوریت قرآن و عترت برای نخستین‌بار در کشور به میزبانی آذربایجان‌غربی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این جشنواره بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود، ادامه داد: این جشنواره با محوریت قرآن و عترت در رشته‌های پویا‌نمایی، اپلیکیشن، بازی، اینفوگرافی و نشریات الکترونیک برگزار خواهد شد.

بیگی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره بیان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره، افزایش و ترویج تولیدات و محصولات فضای مجازی در کانون‌های مساجد است.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید