به گزارش سرویس بسیج اصناف،بازاریان و فعالان اقتصادی کشور خبرگزاری بسیج؛ اسدالله سلیمانی مدیر عامل انجمن تولید کنندگان محصولات حجاب در گفت و گو با خبرنگار تسنیم هدف از تشکیل این انجمن مردم نهاد را این گونه تشریح کرد: انجمن تولید کنندگان محصولات حجاب در سال 93 در شاخه ای از پوشاک مربوط به حجاب بانوان کار خود را آغاز کرد و در این مدت موفق به ساماندهی بیش از 60 واحد تولیدی و بیش از 81 نفر عضو این انجمن هستند و بیش از 200 واحد در کشورآمادگی پیوستن به ما را دارند. افرادی که در این انجمن عضو هستند، طرفاً دغدغه حفظ عفت زنان، اشتغال زنان سرپرست خانوار و تولید محصولات حجاب (چادر، مغنعه و..) را دارند.
مدیر عامل انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب درخصوص تشکیل دیگر نهادها در امر حجاب اینگونه بیان کرد: بنیاد ملی مد لباس تشکیل شد، ابتدا ما خوشحال شدیم و به گمان اینکه نهادی تشکیل شده است برای سامان بخشیدن به محصولات حجاب و راه تولید پوشاک بانوان را باز میکند اما متاسفانه به دلیل اینکه متخصص این کار نبودند این اتفاق نیفتاد. هر چند کارهای خوبی هم انجام شده است.
وی ادامه داد: از نهادهای متولی می خواهیم که با انجمن همکاری کنند و از افراد متخصص انجمن که صرفا حجاب بانوان دغدغه آنان است بهره ببرند.
اسدالله سلیمانی بیان کرد: در دوران دفاع مقدس ما با وجود کمبودها در برابر متجاوزین دفاع کردیم و شعار "ما میتوانیم" را با عمل خود نشان دادیم. حال در امر حجاب باید از این همت الگو گرفت و با کنارهم بودن و ایجاد یک الگوی ایرانی اسلامی مشخص و درست در تولید پوشاک اسلامی که در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد پیش رفت.
مدیرعامل انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب در مورد زمینه فعالیت این انجمن اینگونه بیان کرد: انجمن در این چند سال فعالیت خود نه به عنوان یک نهاد اقتصادی بلکه نهادی که بتواند کمکی در امر حجاب و نشان دادن عفت زنان در جامعه باشد، فعالیت کرده است.
وی ادامه داد: یکی از کارهایی که به عهده انجمن تولید کنندگان محصولات حجاب گذاشته شد، برپایی نمایشگاه قرآن در سال 95 بود، به گواه خریداران بهترین عرضه محصولات حجاب در آن سال برگزار شد.
اسد الله سلیمانی مدیر عامل انجمن تولید گنندگان محصولات حجاب در مورد مشکلات تولید پوشاک اسلامی گفت: اغلب شاغلین این واحدها سرپرست خانوار هستند و ما با این کار اشتغال زنان خانوار را تقویت میکنیم.
وی افزود: مشکلات بسیار زیاد است و از سود نهادها حمایتی انجام نمی شود. از جمله مشکلاتی که در بین اعضاء انجمن است؛ بیمه، مالیات و در نظر نگرفتن تسهیلات مناسب برای این کار است. ارز دولتی هم برای واردات محصولات اولیه تعلق نمی گیرد.
اسد الله سلیمانی ادامه داد: انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب این توانایی را دارد که به عنوان اتحادیه محصولات حجاب اسلامی در داخل کشور فعالیت بکند و توانایی تاثیرگذاری به عنوان تقویت صادرات محصولات حجاب به کشور های عراق، ازبکستان و ترکیه را دارد.
وی افزود: با تکیه بر جوانان تحصیل کرده می توان صنعت پوشاک را تقویت کرد. از دانش جوانان و اطمینان به جوانان در اتحادیه ها موفقیت در صادرات محصولات حجاب و تولید پوشاک اسلامی قطعاً اذعان ما می شود.
اسد الله سلیمانی خاطر نشان کرد: تولید کنندگان محصولات حجاب بسیار مظلومند، برند محصولات ثنا و می سی و حجاب گستر که از قوی ترین شرکت ها اند که قابلیت صادرات محصولات حجاب به افغانستان، لبنان، عراق و ترکیه وکلیه کشورهای اسلامی دارند در حال حاضر هم درحال صادرات هستند علت کمبود مواد اولیه در حال تعطیل شدن هستند.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |