حجت الاسلام جباری امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ارومیه، اظهار کرد: منطقه آزاد ماکو بدون الحاق خوی بزرگترین منطقه آزاد کشور و دومین منطقه آزاد جهان است و با توجه به گسترده بودن محدوده جغرافیایی این منطقه، در صورت الحاق خوی تمامی سرمایه های انسانی و بیت المال و اعتبارات سازندگی حیف و میل خواهد شد.
وی بیان اینکه با الحاق خوی زمینه رشد و توسعه به وجود نمی آید، افزود: منطقه آزاد ماکو متعلق به همه است و دروازه منطقه آزاد ماکو برای همه سرمایه گذاران باز است و سرمایه گذاران شهرستان های همجوار به ویژه خوی و کل کشور می توانند در این منطقه سرمایه گذاری کنند.
وی از ریاست مجلس شورای اسلامی، توقف طرح الحاق خوی به منطقه آزاد ماکو را خواستار شد و تاکید کرد: نمایندگان عضو کمسیون اقتصادی مجلس با همراهی نماینده خوی از حساسیت موضوع الحاق خوی به ماکو در بین مردم منطقه باخبر نیستند و معلوم نیست چه منافع شخصی پشت پرده تصویب این لایحه در کمیسیون اقتصادی مجلس وجود دارد.
وی افزود: اگر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس خواهان افزایش محدوده جغرافیایی این منطقه هستند با مطالعه کامل، با طرح الحاق روستاهایی از شهرستان های شوط و پلدشت که خارج از محدوده منطقه آزاد ماکو قرار گرفته اند،موافقت کنند.
انتهای پیام