به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر ،مسئول معاونت سلامت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر بیان کرد : با توجه به اهمیت تغذیه سالم در طب اسلامی ، بعد از تحقیقاتی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم ما باید از تولید مواد اولیه سالم شروع کنیم تا بتوانیم مواد غذایی سالم داشته باشیم و در رأس مواد غذایی که این روز ها به وفور در سفره های مردم یافت می شود نان هست و هدف ما تولید نان سالم می باشد .
وی افزود: بر اساس سند راهبردی سلامت در مبحث تغدیه سالم ما متوجه شدیم که بذر گندم هایی که در استان بوشهر برای کشت استفاده می شود گندم مرغوبی برای تهیه نان سالم نیست و حتی در بحث کشت هم نوع مرغوبی نبودند و بعد از بررسی های انجام شده توسط کارشناسان تجربی در کشت کندم به این نتیجه رسیدیم که برای اولین بار گندم سرخ خراسان را در چند نقطه از استان بوشهر به صورت آزمایشی کشت و برداشت کنیم.
حجت الاسلام ابوذر فاریاب خاطر نشان نمود :بعد از خرید این نوع گندم با همکاری جهادگران و سفیران سلامت که در روستا ها داشتیم چند زمین را در چند نقطه از دهستان های هدف قرارگاه برای کشت انتخاب کردیم و با توکل به خدا شروع به کار کردیم . در این موضوع حجت الاسلام حسن احمدی امام جماعت روستای باشی کمک زیادی به ما کردند و هر روز پیگیر این موضوع مهم بودند و یک روز در بازدید از یکی از مزرعه ها به ما نشان دادند که گندم سرخ خراسان تفاوت های چشم گیری نسبت به بقیه گندم های موجود در استان دارد ،مثلا : کشت این نوع گندم هم می تواند به صورت دیم و هم به صورت آبی باشد و رشد آن حدود دو ونیم برابر از بقیه گندم های موجود بیشتر است ویک تفاوت عجیب دیگر این بود هر گندم از لحاظ پنجه زنی یک تا چهار خوشه به وجود می آورد ولی گندم سرخ خراسان از پنج تا دوازده خوشه تولید می کند و همین تفاوت ها بود که به ما انگیزه داد تا این نوع گندم را تهیه ومراحل کشت آن را شروع کردیم.
حجت الاسلام فاریاب در پایان بیان کرد : برنامه ما بعد از برداشت این سری از محصول این است که ، تمام گندم ها را برای بذر سال آینده برداشت پ کنیم تا بذر سال آینده بذری باشد که در زمین های منطقه خودمان تولید شده باشد و تأثیر بهتری در سال آینده نشان دهد.