بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ محمود قاسمی یکی از شاعران جوان استان مرکزی است؛ شاعر اراکی که دارای دو مدرک کارشناسی ارشد معارف ادبی و اسلامی و مشاوره خانواده و روانشناسی است.
این جوان اراکی اولین اثر خود را در سال 86 با عنوان «سنگ صبور فاطمه» به چاپ رسانید.
ششمین اثر این نویسنده جوان اراکی با عنوانن «قبلهنما» با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و جوانان اراکی در مجموعه فرهنگی طلائیه رونمایی شد.
قاسمی با اشاره به عناوین آثارش در عرصه شعر آئینی گفت: سال 86 اولین اثر خود را با عنوان «سنگ صبور فاطمه» به چاپ رساندم و خوشبختانه به برکت این اثر سه بار به عنوان شاعر جوان در تهران از سوی ارگانها و سازمانهای متعدد مورد تجلیل قرار گرفتم.
وی با بیان اینکه توفیق داشته است تا از سوی بیت رهبری به دلیل انتشار این کتاب به عنوان شاعر جوان مورد تجلیل قرار گیرد، گفت: یکی از دلایلی که باعث شد تا در عرصه شعر آئینی کار نویسندگی را شروع کنم، این است که بیشترین فعالیتم مداحی، شاعری، نوحهسازی، آهنگسازی و سبکسازی است.
این نویسنده و شاعر جوان اراکی تصریح کرد: بیش از 17 سال است که در عرصه فرهنگ آئینی و هیئات فعالیت دارم و به واسطه همین امر در استان بیشتر من را به عنوان مداح و فعال در این حوزه می شناسند تا یک نویسنده و شاعر؛ متاسفانه در استان مرکزی کمتر کسی است که مرا به عنوان یک شاعر و نویسنده بشناسد.
قاسمی با اشاره به فعالیت خود در حوزه روانشناسی گفت: چهار سال است به طور جدی وارد بحث روانشناسی شدهام و در این مدت نیز سه اثر در حوزه روانشناسی و مشاوره خانواده با عناوین «ازدواج و طلاق»، «زوج درمانگری اسلامی» و کتاب ترجمه «اوتیسم» را به رشته تحریر درآورده و به چاپ رساندهام.
وی با تاکید بر اینکه از سال 90 به طور جدی وارد عرصه نویسندگی شده است، ادامه داد: در حوزه شهدا نیز کتابی را با عنوان «فرهنگ شهید و شهادت از دیدگاه مقام معظم رهبری» نیز منتشر کردهام؛ تلاش دارم تا در عرصه نویسندگی نیز فعالیتم را ادامه دهم.
این شاعر و نویسنده جوان اراکی با بیان اینکه معتقد است نویسندگی ماندگارترین کار است، گفت: نویسندگی و تحقیق را دوست دارم و چون اثرات کار نویسندگی برایم مشهود است معتقدم که نویسندگی ماندگارترین روش است.
قاسمی تنها درخواست خود را از مسئولان استانی حمایت از نویسندگان، شاعران و هنرمندان استانی دانسست و گفت: متاسفانه از نویسندگان و شاعران هیچ حمایتی نمی شود؛ حتی به اندازه یک فوتبالیست باشگاههای دسته سه و چهار مورد حمایت نیستند و دیده نمیشوند. امیدوارم روزی برسد که یک نویسنده و شاعر به غیر از دغدغه نوشتن، سرودن و تحقیق هیچ دغدغه دیگری به خصوص دغدغه مالی نداشته باشد.
وی افزود: حتی در زمینه صدور مجوزها نیز شاهدیم که کتب مذهبی به سختی موفق به دریافت مجوز می شوند درحالیکه یک کتاب رمان و فاقد محتوای ارزشی به راحتی از فیلتر ممیزی ارشاد میگذرد و به چاپ میرسد.
این شاعر و نویسنده جوان اراکی به موفقیت های خود اشاره کرد و گفت: اشعارم در جشنواره و کتاب های سال مانند «ماه بر نیزه»، «آئین عاشورائیان» و «غروب خون» به چاپ رسیده است همچنین چهار سال پی در پی نیز در کتاب هیئت رزمندگان با عنوان «حماسه حسینی» و «حماسه فامطی» تعدادی از سرودهها و اشعار من به چاپ می رسد که برایم توفیق بزرگی است.
وی افزود: کاش روزی به نقطهای برسیم که در حوزه فرهنگ کتابخوانی، با همت مضاعف دولت شاهد این باشیم که کتاب در سبد خرید خانوارهای ایرانی قرار بگیرد و سرانه مطالعه در کشور روز به روز رشد پیدا کند.
قاسمی انتظار خود را از رسانهها و موسسات فرهنگی در سطح استان شناسایی و معرفی استعدادهای جوان استان دانست و گفت: رسانهها، موسسات فرهنگی، مجموعههایی که در عرصه فرهنگ فعالیت می کنند میتوانند استعدادهای استان را معرفی کنند تا ان شاءالله فرصتی فراهم شود همه هنرمندان، نویسندگان، شاعران و تمام کسانی که در حوزه فرهنگ فعالیت و استعداد دارند در استان شناخته و از توانمندیشان بهرهبرداری شود.
انتهای پیام/