۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:48
کد خبر : 9103890
۱۵:۴۷

۱۳۹۷/۱۱/۰۶
فرماندار اردکان مطرح کرد:

اجرا و افتتاح 85 طرح همزمان با فجر چهلم در اردکان

هادی مقیمی فرماندار شهرستان اردکان گفت: همزمان با ایام الله دهه فجر ۸۵ طرح عمرانی، کشاورزی، صنعتی و آب و فاضلاب با اعتباری بالغ بر ۹ هزار و ۵۵۵ میلیارد درشهرستان اردکان به بهره برداری خواهد رسید که این طرح‌ها اشتغال‌زایی ۱۳۷۵ نفر را به دنبال دار د.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، هادی مقیمی فرماندار شهرستان اردکان صبح  امروز (شنبه) درنشست خبری با اصحاب رسانه استان که درمحل استانداری یزد به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: همزمان با ایام الله دهه فجر ۸۵ طرح عمرانی، کشاورزی، صنعتی و آب و فاضلاب با اعتباری بالغ بر ۹ هزار و ۵۵۵ میلیارد درشهرستان اردکان به بهره برداری خواهد رسید که این طرح‌ها اشتغال‌زایی ۱۳۷۵ نفر را به دنبال دار د.
وی افزود: آغاز به کارواحد صنعتی تولید آهن اسفنجی با ۴۶۵ میلیارد تومان و با سرمایه گذاری ارزی ۸۳ میلیون یورو، راه اندازی واحد‌های کاشی وسرامیک با ظرفیت اشتغال بیش از یک هزار نفر ازمهمترین طرح ها‌ی صنعتی شهرستان در ایام الله دهه فجر است؛ که شرایط بکار گیری 1375 نفر را فراهم می کند.
مقیمی تصریح کرد:هم اکنون بیش از ۹۷ هزار نفر در این شهرستان سکونت دارند و طبق بررسی‌های انجام گرفته شهروندان بیش از ۱۴ استان به دلیل صنعتی بودن در این شهرستان سکونت دارند و نرخ بیکاری این شهرستان ۱۰.۷ درصد است.
این مقام مسئول ادامه داد: شهرستان اردکان بعد از پیروزی انقلاب به پیشرفت‌های بزرگی دست یافته و انقلاب در این شهرستان دستاورد‌های خوبی داشته است، به طوری که بیش ۲۵۰ واحد صنعتی و معدنی در این شهرستان مستقر بوده و ۸۰ درصد واحد فرآوری کنجد در این شهرستان وجود دارد.
وی در خصوص پیشرفت‌های این شهرستان در حوزه‌های مختلف، گفت: نرخ باسوادی این شهرستان ۹۰ درصد بوده و هم اکنون ۷ واحد دانشگاهی دراین شهرستان وجود دارد که بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند و ۱۷ هزار دانش آموز در بیش از ۷۱۸ کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.
مقیمی در مورد پیشرفت‌های بهداشتی و درمانی اردکان نیز گفت:این شهرستان از ۷ پایگاه اورژانس امدادی، یک بیمارستان ۱۸۴ تخت خوابی، ۷۰ پزشک عمومی و متخصص و ۱۲ مرکز خانه بهداشت روستایی برخوردار است.
فرماندار اردکان تصریح کرد: ۳ هزار و ۳۲۷ مسکن روستایی و ۲۷ هزار باب مسکن شهری در این شهرستان ساخته شده و همه روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در این شهرستان تحت پوش طرح هادی قرار گرفته اند.
انتهای پیام /

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید