به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، محمد درافشانی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین ایام الله دهه فجر، جشن باشکوه انقلاب اسلامی و برداشت آزاد را از موضوعات جشنواره چهلمین بهار برشمرد.
وی اظهار کرد: جشنواره ملی عکس چهلمین بهار انقلاب اسلامی در دو بخش عکاسی حرفهای و عکاسی با تلفن همراه برگزار می شود.
درافشانی اضافه کرد:علاقمندان به شرکت در این جشنواره تا 30 بهمن ماه سال جاری برای ارسال آثارشان به دبیرخانه این جشنواره فرصت دارند.
این مسوول افزود: در بخش عکاسی حرفه ای علاقمندان می توانند آثارشان به آدرس ایمیل Email:B22photo97@gmail.com ارسال کنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در بخش عکاسی با تلفن همراه ارسال تصاویر از طریق آدرس@B22photo97 به همراه مشخصات ( نام، نام خانوادگی،تاریخ تولد،محل و سال عکاسی) امکان پذیر است.
درافشانی با بیان این مطلب که شرکت تمامی عکاسان حرفهای و آماتور کشور در این جشنواره آزاد است، گفت: علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند، جهت اطلاع از مقررات جشنواره و دریافت فرم ثبت نام به پرتال http://farhangi.qazvin.ir مراجعه کنند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09304266776 تماس بگیرند.
وی افزود: داوری آثار پنجم اسفند ماه است و در 10 اسفند ماه نیز اختتامیه جشنواره، اعلام اسامی برگزیدگان، اهداء جوایز و گشایش نمایشگاه برگزار خواهد شد.
1001/پ30/ب