۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:28
کد خبر : 9106099
۱۶:۴۲

۱۳۹۷/۱۱/۱۲

مستند شهید باکری ساخته می‌شود

فیلم مستند زندگی «شهید باکری» با عنوان «شهردار گمنام» به همت جمعی از فعالان فرهنگی و هنری در میاندوآب ساخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از میاندوآب، این مستند روایت بخش‌های مختلف زندگی شهید باکری شامل دوران  کودکی و نوجوانی و مسئولیت در شهرداری و دادستانی ارومیه بوده و بخشی نیز مربوطه به دوران دفاع مقدس و نحوه شهادت ایشان و نیز اخلاق مداری شهید است.

مشاور دینی و مذهبی این پروژه در گفت و گو با خبرنگار بسیج در میاندوآّب در رابطه با ساخت این مستند، گفت: این فیلم مستند چند قسمتی با نام «شهردار گمنام» درباره زندگی شهید مهدی باکری به کارگردانی مهدی رمضانی و تهیه کنندگی علی نظارت ساخته شود.

حجت الاسلام صابر اعتمادی اظهار کرد: در این مستند بخش هایی از واقعیت های بجا مانده و  قسمت های از فیلم های دوران دفاع مقدس در مورد شهید باکری که  کمتر دیده شده، به نمایش درآید.

وی با بیان اینکه محل فیلم برداری در شهرهای میاندوآب و ارومیه مشخص شده است، افزود: زادگاه و منزل شهید باکری در میاندوآب یکی از این مکان هاست.

مشاور دینی و مذهبی این پروژه تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم قسمت اول این مستند را تا ۲۵  اسفند ماه به روی آنتن صداو سیما از شبکه های سراسری برسانیم.

اعتمادی اظهار کرد: از مردم شهید پرور خطه غیور مردان آذربایجان تقاضا داریم در صورت داشتن هرگونه خاطره و عکس یا فیلم از شهید مهدی باکری جهت استفاده در این مستند از طریق عضویت در کانال “شهردار گمنام” به ما اعلام کنند..

 شهید مهدی باکری فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا در سال ۱۳۳۳ در میاندوآب به دنیا آمد و در ۲۵ اسفند سال ۱۳۶۳ در جزیره مجنون و در عملیات بدر به شهادت رسید و پیکرش بازنگشت.

انتهای پیام‌‌


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید