۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
22:16
کد خبر : 9106675
۱۷:۳۷

۱۳۹۷/۱۱/۱۳
شهردار قزوین

‍انقلاب اسلامی پدیده ریشه دار اجتماعی است

صفری گفت:مردم سرمایه این انقلاب هستند و باید تلاش کنیم قدردان حمایت های آنان باشیم و بتوانیم با تلاش شبانه روزی در مسوولیتی که هستیم برای انقلاب اسلامی ایران انجام وظیفه کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، علی صفری شهردار قزوین در آیین بزرگداشت چهل سالگی انقلاب اسلامی ضمن تبریک سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، بیان کرد: امیدواریم ایران اسلامی، همچون چهل سال گذشته، بتواند با صلابت و باشکوه از تمام گردنه های سخت و پیچ های خطرناک عبور کند و استمرار داشته باشد.
وی گفت: اگر از نگاه سیاسی به چرایی انقلاب اسلامی بنگریم، به سخن شخصیت هاي سیاسی که با انقلاب و اسلام مانوس نبودند می رسیم و می بینیم که چقدر این انقلاب با سایر انقلاب های دنیا متفاوت بوده و تا چه اندازه در اعماق دین و مذهب، ریشه داشته است.
شهردار قزوين افزود: به گفته یکی از متفکران معاصر، بسیاری از انقلاب ها احساسی و سردرگم هستند اما انقلاب اسلامی ایران پدیده ریشه دار اجتماعی است و مردم میخواستند که این اتفاق رخ دهد و این نشان از عظمت و شکوه انقلاب اسلامی ایران دارد.
این مقام مسوول تاکید کرد: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، با رهبری اندیشمندانه حضرت امام خمینی (ره) توانست هیمنه، دیکتاتوری و ثبات رژیم پهلوی را در هم شکند و به سمت آزادی و حکومت مردم بر مردم پیش رود.
دکتر صفری اظهار کرد: مردم سرمایه این انقلاب هستند و باید تلاش کنیم قدردان حمایت های آنان باشیم و بتوانیم با تلاش شبانه روزی در مسوولیتی که هستیم برای انقلاب اسلامی ایران انجام وظیفه کنیم.
1010/پ20/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید