۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
00:43
کد خبر : 9107161
۱۳:۲۴

۱۳۹۷/۱۱/۱۴
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قزوین:

انقلاب اسلامی بزرگترین تحول جهان است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قزوین گفت: انقلاب اسلامی که به رهبری امام خمینی(س) برپا شده، بزرگترین تحول و معجزه‌ی جهان در قرن بیستم است.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، غلامرضا حقایق‌پور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در شورای معاونان بنیاد استان ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب گفت: مردم ایران به رهبری امام خمینی(س) انقلاب اسلامی را شکل دادند که نگاه جدیدی به همه‌ی مسایل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی داشت.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی بزرگترین تحول و معجزه‌ی جهان در قرن بیستم است، افزود: انقلاب ما با رویکرد ضد استعماری و ضد استکباری در جهان مطرح شده به همین دلیل مورد هجوم دشمنان اسلام قرار گرفت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: دشمنان اسلام می‌دانستند که انقلاب اسلامی موقعیت مستکبران را به خطر می‌اندازد و بیداری اسلامی را در منطقه و جهان به وجود می‌آورد به همین دلیل از بدو تشکیل تاکنون توطئه‌هایی برای خدشه‌دار کردن آن طراحی کردند.
این مسوول افزود: سران استکبار جهانی، جنگ تحمیلی را علیه ایران آغاز کردند ولی مردم کشور ما به تنهایی در برابر دشمنانی از سرتاسر جهان ایستاد و به پیروزی رسیدند.
حقایق‌پور گفت: اکنون نیز دشمنان با ایجاد تحریم‌ها، جنگ اقتصادی را علیه ایران راه انداختند تا بتوانند به اهداف شوم خود برسند ولی مردم ما با بصیرت و هوشیاری از آن گذر خواهند کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید