۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
05:45
کد خبر : 9109090
۰۷:۴۰

۱۳۹۷/۱۱/۱۸

برگزاری جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی در بشاگرد

مراسم جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی با عنوان چهل سال اقتدار , افتخار در حسینیه مرکزی سردشت برگزار شد.
 
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبادی زاده مدیر حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در این مراسم با اشاره به ایام الله دهه فجر و چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین ایام شهادت حضرت زهرا(س) اظهار داشت: باید به روح مطهر امام راحل و همچنین همه شهیدان انقلاب اسلامی درود بفرستیم که شجره طیبه انقلاب را با خون خود آبیاری کردند.
دکتر عبادی زاده گفت:  تقارن فجر امسال با چهل سالگی انقلاب جای شکرگزاری دارد که این انقلاب به سن بلوغ و کمال و ثمردهی خود رسید و امیدواریم این انقلاب در چهل سالگی خود از همه توطئه‌ها و صدمات عبور کرده باشد.،چهل سالگی انقلاب بلوغ و رشد و کمال نظام را نشان می‌دهد که با مجاهدت بسیاری از مردم ما به‌دست آمده است. .
وی افزود:یه روزی مرزهای ایران شلمچه ، حاج عمران وفکه بود ولی امروزه مرز عقیدتی ایران در خلیج عدن،آفریقا،مدیترانه و امریکایی لاتین است که اینها همه از دستاوردهای چهل سال اقتدارو توانمندی  ایران بوده است.
رییس حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان عنوان کرد: انقلاب اسلامی نقطه جابه جایی صفحه تاریخ بود و چهل سال از واقع شدن این حادثه بزرگ می‌ گذرد که در طی این مدت حوادث فراوان صورت گرفت که این پدیده در همین سرزمین محصور شود و در همین جا از بین برود.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبادی زاده بیان داشت: جریان های تکفیری محصول فعالیت چندین ساله حکومت های مخالف انقلاب اسلامی بودند به این امید که ده ها سال منطقه ما را درگیر نزاع های خونی و مذهبی کنند و انقلاب اسلامی ما را از پای دربیاورند به همین جهت باور نمی کردند که پس از چندسال شکست خورده از منطقه خارج شوند.
وی تصریح کرد: با توان و اقتدار انقلاب اسلامی این توطئه هم امروز به پایان کار خودش نزدیک شده است؛ یکی از ادعاهای تمدن جدید این بود که دین با پیشرفت و رشد علمی سازگاری ندارد و حاکمیت دینی مانع از رشد علمی است و تلاش می‌ کردند که این مسأله را در ذهن نسل های جدید جا بیاندازند.
 دکتر عبادی زاده ادامه داد: انقلاب اسلامی صفحه تاریخ را ورق زده و داعیه دار خلق یک مدنیت جدید برگرفته از مبانی دین و حضور دین هم در زندگی فردی و هم در حوزه حیات اجتماعی و روابط بین المللی است.
در پایان این مراسم به تعدادی از شرکت کنندگان به قید قرعه کشی کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید