
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام یونس کیانی سیره عملی حضرت زهرا(س) را به عنوان بهترین برنامه زندگی عنوان و بیان کرد: زندگانی، همسرداری، فرزند پروری، دخالت در مسائل سیاسی، اجتماعی، علمی و... ایشان، الگویی مناسب و سرمشقی برای تمامی زنان عالم است.
وی افزود: امروز اگر زنان ما در زندگی با مسائل و مشکلاتی روبرو هستند بخاطر غفلت و عدم الگوپذیری از سیره ائمه اطهار (ع) است.
حجت الاسلام کیانی در ادامه به حضور موثر زنان در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرده و گفت: انقلاب اسلامی بدون حضور زنان مسلمان و زن ایرانی پیروز نمی شد و ما با بررسی تاریخ انقلاب شاهد حضور و نقش آفرینی زنان ایران دوشادوش مردان در تمامی صحنه ها از جمله در زمینه پرستاری، حمایت و پشتیبانی، تدارکات، و حضور در سیاستهای کلان کشور هستیم.
آیین سوگواری ایام شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا(س) در پایگاههای شهری حوزه شهدای زینبیه بامداحی مداحان اهل بیت(ع) و با حضور صدها نفر از بسیجیان در مسجد امام زمان(عج) شهر ترکمنچای میانه برگزار شد.