۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
01:00
کد خبر : 9114077
۲۰:۴۳

۱۳۹۷/۱۲/۰۲
اسلامی در آیین افتتاح پروژه سپاس کوی کوثر:

دولت برنامه ای برای افزایش وام مسکن ندارد

وزیر راه و شهرسازی گفت: وام مسکن به افزایش قیمت مسکن کمک می‌کند و ما قصد افزایش وام مسکن را نداریم بلکه هدف ما کنترل قیمت تمام شده با چند تدبیر است .

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ محمد اسلامی در آیین افتتاح پروژه ۵۲۸ واحدی سپاس در کوی کوثر اراک در جمع خبرنگاران گفت: یکی از برناهه‌های محوری دولت دوازدهم جریان بخشیدن به احداث مسکن است و پروژه مسکونی مجتمع کوثر یکی از همان پروژه هایی است که در همین راستا در قالب پروژه احداث ۴۰۰ هزار واحد جدید در سطح کشور توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیگیری می شود .

وی افزود: پیش بینی می‌شود حدود ۸ هزار واحد در استان در ادامه این طرح قابلیت احداث داشته باشند که اقشار متوسط و کم درآمد را تحت اسکان قرار دهد .

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به موقعیت این پروژه گفت: کوی کوثر اراک یکی از مکان‌های خوش موقعیت است که جاذبه زندگی و کیفیت زندگی خوبی خواهد داشت که معیارهای شهرسازی و استانداردها نیز در آن رعایت شده که قابل ستودن است و زمینه ایجاد فضای آموزشی و مسجد و سایر فضاهای مورد نیاز نیز در این محدوده با کمک خیران و استانداری مرکزی فراهم خواهد شد .

وی افزود: امروز ۵۲۸ خانوار در واحدهای مسکونی این پروژه مستقر شدند و امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده همه مردم و افرادی که صاحب خانه نشده اند تا یکی دوسال آینده کلید منازل خود را تحویل بگیرند .

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: این برنامه مربوط به اقشاری است که تحت پوشش سازمان‌های حمایتی هستند که در این رابطه زمین در اختیار کمیته امداد و بهزیستی قرار داده و قرار خواهیم داد، از پروژه های مسکن مهر حدود ۶۰ هزار واحد در سطح کشور به کمیته امداد ارائه شد که آنها ۱۰ هزار واحد را در اختیار گرفته‌‌اند .

وی در همین خصوص تصریح کرد: همچنین یک معاهده و قرارداد بین کمیته امداد و بنیاد مسکن نیز ایجاد شده که سازمان برنامه و بودجه حمایت کرده و این برنامه‌ها استمرار خواهند داشت تا دهک های یک و دو تحت پوشش قرار بگیرند .

وزیر راه و شهرسازی در پایان با اشاره به مشکلاتی که افزایش وام برای مسکن ایجاد می کند در پایان خاطر نشان کرد: وام مسکن به افزایش قیمت مسکن کمک می‌کند و ما قصد افزایش وام مسکن را نداریم بلکه هدف ما کنترل قیمت تمام شده با چند تدبیر است .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید