به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، آیت اله عابدینی نماینده ولی فقبه در استان قزوین در مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی استان قزوین، ضمن اشاره به میلاد حضرت علی و شخصیت ایشان بیان کرد:حضرت علی در مقام رهبر جامعه و جایگاه فرمانده در مورد امر امنیت و اجرای امنیت بسیار جدی بودند.
وی گفت:امروزه این امر امامت و ولایت به ما و مجریان قانون سپرده شده است.
نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد:امروز همه مجموعه استان دغدغه مند هستند که بتوانند رسالت خدمت رسانی به مردم و امنیت لازم را اجرا نمایند.
آیت اله عابدینی عنوان کرد:اصل این است که مردم حرمت و احترامشان محفوظ بماند چرا که مردم ما مردمی علاقمند و پایبند به قران و ولایت هستند و این امر به ما امید می دهد که خدمتگذار مردم در راستای منویات مقام معظم رهبری باشیم.
موفقیت مجموعه، با تولید فکر میسر است
در ادامه داود محمدی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک بیان کرد: سردار محمودی در مدت ۴۲ ماه که در استان بودند از هر حیث نقشی موثر و کلیدی در ایجاد امنیت و همکاری با شورای امنیت استان داشتند.
وی گفت:نیروی انتظامی در تمام شیون مسوولیتی را بر عهده دارد و در حوزه های مختلف نقش افرینی می کند و با اینکه نیروی انتظامی یک وجه در برخورد با جرایم دارد اما مردم رضایت کاملی از نیروی امتظامی و پلیس دارند و در همین راستا پلیس، کارنامه درخشانی را ارایه داده است.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک عنوان کرد:سرهنگ حاجیان نیز فردی با تجربه است که می تواند با ایجاد روش های نو، تلاشهای سردار محمودی را به نتیجه مطلوبتری برساند.
محمدی عنوان کرد:اگر ما فکر تولید کنیم می توانیم مجموعه را به حرکت در اوریم و امیدواریم مدیریت جدید مجموعه پلیس استان، در راستای گام دوم انقلاب قدمهای مثبتی بردارد.
پ