۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
09:51
کد خبر : 9122469
۲۱:۰۷

۱۳۹۸/۰۱/۰۷

اجرای طرح آرامش بهاری در حرم امامزاده سید محمود(ع)

طرح آرامش بهاری در بقعه متبرکه امامزاده سیدمحمود(ع) قلعه رئیسی در حال اجرا است.
مسئول اجرای طرح آرامش بهاری در امام زاده سید محمود (ع) گفت: این طرح از ۲۹ اسفند شروع شد و تا ۱۵ فروردین در صحن امامزاده سید محمود (ع) ادامه دارد.
حجت الاسلام مجید بهادری افزود: از جمله غرفه‌هایی که در حاشیه این طرح برپا شد غرفه کودک و نوجوان، غرفه مشاوره ازدواج و پاسخگویی به مسائل شرعی و احکام بود.
وی تقویت باور‌های اعتقادی، دینی و مذهبی و بهره برداری مطلوب از فضای معنوی بقاع متبرکه امامزادگان را از جمله اهداف اجرایی طرح نوروزی آرامش بهاری در اماکن معنوی برشمرد.
مسئول اجرای طرح آرامش بهاری در حرم امامزاده سید محمود (ع) گفت: آستان امامزاده سید محمود (ع) برای پنجمین سال پیاپی با ویژه برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و معنوی در قالب خیمه‌های معرفت با حضور ۱۰ روحانی و مبلغ دینی تا ۱۵ فروردین امسال از زائران استقبال می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید