۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:09
کد خبر : 9122675
۲۱:۴۰

۱۳۹۸/۰۱/۰۸
با حضور وزیر اقتصاد و مدیرعامل بیمه ایران در گنبدکاووس؛

تحویل چک خسارت بیمه ایران به ۱۵۰ واحد سیل‌زده گلستان تا دیشب

در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان گنبدکاووس که با حضور مدیرعامل بیمهایران برگزار شد، چک خسارت یکی از شهروندان گلستانی بیمه‌گذار بیمه ایران جزو زیان‌دیدگان حوادث سیل و بارندگی های اخیر بود، تحویل شد.

 به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از  روابط عمومی بیمه ایران، در حاشیه این جلسه که در فرمانداری گنبد کاووس برگزار شد، پورکیانی مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به استقرار تیم‌های کارشناسی این شرکت در شهرستان‌های گنبد، آق قلا، بندرترکمن و گمیشان از آمادگی کامل بیمه ایران را برای جبران خسارتهای همه بیمه‌گذاران این شرکت دولتی در حداقل زمان ممکن خبر داد.
 مدیرعامل بیمه ایران همچنین با اشاره به سرعت عمل بیمه ایران در ارزیابی خسارت‌های سیل اخیر، از تحویل چک خسارت به بیش از ۱۵۰ واحد سیل زده در استان گلستان خبر داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید