
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی پالایشگاه تبریز، مهدی اصغری با اشاره به هماهنگیهای انجام شده با شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، افزود: مدت زمان پیش بینی انجام تعمیرات 28 روز بوده است که با حضور 1150 نفر از هفدهم فروردین ماه سال جاری در حال انجام می باشد.
وی اضافه کرد: به جز واحدهای اشاره شده، بر اساس برنامه ریزی انجام شده، بستن کامل واحدهای پالایشگاه بمدت 7 روز جهت انجام تعمیرات موردی در سایر واحدها انجام خواهد گردید. و احیای کاتالیستهای واحدهای تصفیه نفتای سنگین و واحد تولید روغن پایه نیز در طول مدت تعمیرات اساسی انجام خواهد شد.
اصغری هدف از تعمیرات اساسی دوره ای واحدهای پالایشی راکسب اطمینان از عملکرد ایمن و بهره ور تجهیزات بمنظور استمرار تولید محصولات استراتژیک عنوان کرد.