مسئول سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر:

20 گروه جهادی در شهرستان باوی مشغول خدمات­ رسانی هستند/ آب بیش ­تر روستاهای سیل­ زده تخلیه شده است

مسئول سازمان بسیج سازندگی بوشهر در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت: حداقل 20 گروه جهادی در شهرستان باوی استان خوزستان مشغول خدمات ­رسانی هستند که از این تعداد، 15 گروه جهادی محلی و 5 گروه جهادی از استان بوشهر هستند.
کد خبر: ۹۱۲۸۹۷۲
|
۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، سرهنگ ذوالفقار عباسی فر اظهار کرد: بعد از بروز حادثه سیل در استان خوزستان، کار خدمات ­رسانی به مزدم سیل ­­زده شهرستان باوی این استان به سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر واگذار شد که ما در اولین اقدام، قرارگاه خدمات ­رسانی سپاه امام صادق علیه السلام جهت مدیریت و خدمات ­رسانی مناسب و بهتر به مردم این شهرستان را در شهر ویس– از شهرهای شهرستان باوی- تشکیل دادیم.

وی حضور در بین مردم روستاهای سیل­ زده و قانع ساختن آن­ ها برای تخلیه روستاها را از جمله خدمات اولیه قرارگاه خدمات ­رسانی سپاه امام صادق علیه السلام در باوی عنوان کرد و افزود: انجام هماهنگی ­های لازم با منطقه دوم نیروی دریایی سپاه جهت تهیه قایق برای انتقال مردم روستاهای سیل­ زده و احشام آن­ ها و همچنین نیروهای جهادی و هماهنگی جهت فراهم نمودن محل اسکان موقت جهت استقرار سیل­ زدگان از جمله اقداماتی است که در روزهای نخست تشکیل این قرارگاه صورت گرفت.

20 گروه جهادی در شهرستان باوی مشغول خدمات­رسانی هستند/ آب بیش ­تر روستاهای سیل­ زده تخلیه شده است

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر تأمین نیازهای اولیه و مواد خوراکی را از جمله مهم­ ترین اقدامات بعدی جهادگران بسیجی استان بوشهر برشمرد و اذعان کرد: کمک به افزایش امنیت در روستاهای تخلیه شده، ایجاد سیل بندها و کمک به تقویت و تحکیم آن­ ها و ارائه خدمات پزشکی، درمانی و بهداشتی به مردم این روستاها و افراد مستقر در محل اسکان­ های موقت نیز از اقدامات بعدی است که در این مناطق صورت گرفت.

سرهنگ عباسی فر تصریح کرد: به همت گروه­ های جهادی یک آشپرخانه جهت طبخ غذای گرم و یک نانوایی نیز در قرارگاه خدمات­ رسانی راه ­اندازی شده است که روزانه به طور متوسط با پخت 4 هزار دست غذا و 5 هزار نان به مردم خدمات­ رسانی می ­کند.

وی از استقرار واحدهای اجرایی و خدمات ­رسانی در روستاهای سیل­ زده به عنوان اقدامات بعد از مرحله اضطرار خبر داد و گفت: بسیج سازندگی هر ناحیه از استان بوشهر مسئولیت یکی از روستاهای سیل­ زده را بر عهده گرفته است که در این مرحله تلاش داریم آب­ هایی که در اطراف روستاها، گذرگاه ­ها و خانه­ ها جمع شده است را تخلیه و نسبت به تمیز کردن خانه­ های مردم اقدام کرده و سپس تلاش می­ کنیم با دادن یک تخته موکت به هر خانه، زمینه استقرار آن­ ها در خانه ­هایشان را فراهم کنیم.

مسئول بسیج سازندگی استان بوشهر در ادامه به خدمات تخصصی انجام شده در شهرستان باوی اشاره و تصریح کرد: اختصاص امکانات و ادوات مهندسی در قالب لودر، کمپرسی، کمرشکن و کامیون برای ایجاد سیل­ بند در سواحل رودخانه کارون از جمله مهم­ ترین اقدامات مهندسی و برپایی درمانگاه ثابت و استقرار تیم ­های پزشکی نیز از جمله مهم­ ترین اقدامات در حوزه خدمات پزشکی، بهداشتی و درمانی به مناطق سیل­ زده هستند.

نیازهای اولیه مردم سیل­ زده دهستان عنافجه تأمین شده است

عباسی­ فر درباره کمک­ های مردمی به مناطق سیل ­زده شهرستان باوی نیز گفت: خوشبختانه با اطلاع ­رسانی­هایی که از روزهای اول این حادثه در رسانه ­ها و شبکه­ های اجتماعی مختلف انجام شد مردم سخاوتمند استان بوشهر کمک­ های نقدی و غیرنقدی خود را به مساجد، پایگاه ­ها و حوزه ­های مقاومت تحویل دادند به طوری که تاکنون در دهستان عنافجه شهرستان باوی با جمعیتی نزدیک به 4 هزار نفر، همه نیازهای اولیه آن­ ها شامل خشکبار (کنسرو و ...)، لوازم بهداشتی، آب معدنی و غذای گرم تأمین شده است.

وی با اشاره به نحوه توزیع کمک ­های مردمی در روستاهای سیل ­زده خاطرنشان کرد: کمک­ های مردمی از شهرستان­ های مختلف استان بوشهر بارگیری و به محل قرارگاه خدمات ­رسانی سپاه استان بوشهر در شهر ویس ارسال می ­شود که این کمک ­ها در این مناطق با توجه به نیازمندی­ هایی که در روستاهای سیل­ زده وجود دارد تقسیم می ­شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر نیازهای کنونی مردم روستاهای سیل­ زده را مواد خوراکی، خشکبار، مواد بهداشتی و شوینده، پتو و موکت عنوان و تأکید کرد: سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر تا زمانی که نیاز به همکاری و کمک به سیل­ زدگان استان خوزستان باشد متعهد است که در کنار این عزیزان برای خدمات ­رسانی حضور داشته باشد.

سرهنگ ذوالفقار عباسی فر در پایان گفت: بروز حوادث غیرمترقبه و اتفاقات پس از آن بسیار تلخ است اما این حوادث یک رزمایش برای مشارکت عمومی، همبستگی، نوع­ دوستی و در صحنه بودن مردم و امتحانی برای سنجش توان نیروهای بسیجی در خدمات ­رسانی به مردم است.

انتهای خبر/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار