به گزارش سرویس بسیج طلاب و روحانیون خبرگزاری بسیج، حضرت آیت الله سید محمد سعید حکیم از مراجع نجف اشرف در دیدار جمعی از استان دیالی، ذی قار و بغداد به تقوا و ثبات در دین و اعتقادات توصیه کردند و آن را منبع قدرت و فرهنگ دینی دانستند که رسول اکرم (ص) و اهل بیت (ع) آن را ترسیم کرده اند.
معظم له از جوانان خواستند که واقعیت ها و توطئه هایی که علیه آنان می شود را درک کنند و بدانند قدرت هایی که خیر خواه آنان و کشورشان نیستند بعد از اینکه به دلیل قدرت جوانان و پیروزی آنان بر تروریسم دست یافتند، به هدف قرار دادن آنان روی آورده اند.
آیت الله حکیم افزودند: دلیل قدرت جوانان التزام به امور دینی و اعتقادی است،لذا دشمن به ویران کردن این جامعه و فروپاشی پیوند های آن روی آورد و سعی کرد از طریق فرهنگ های دروغین و غیر قابل قبول جوانان را فریب دهد.
ایشان اشاره کردند: آنان از این فرهنگ ساختگی و دروغین در جامعه خود رنج می برند و نمی دانند چگونه از دست آن خلاص شوند.